Nu är det klart - Anton Hagman debuterar på musikalscenen tillsammans med Caroline Johansson Kuhmunen i höstens stora musikal ”Grease” på Nöjesteatern i Malmö. Premiär den 3 oktober 2019.

Det har gått 41 år sen filmpremiären och det är en av historiens mest älskade musikaler! I huvudrollen som Danny ser vi Anton Hagman som redan gjorde stor succé som 12åring på Youtube. Han har turnerat utomlands och runt om i Sveriges på de största scenerna och som låtskrivare samt artist har hans musik strömmats miljontals gånger, han medverkade i Melodifestivalen 2017 och 2019. Nu blir det musikaldebut! Sandy gestaltas av Caroline Johansson Kuhmunen som 2008 debuterade tillsammans med David Lindgren i ”High School Musical. Hon har även medverkat i flertalet teateruppsättningar bland annat Sugar – i Hetaste laget i TV och filmproduktioner som Jakten på Julia, Jägarna m.fl.

För regi står Staffan Götestam, som än en gång tar sig an uppdraget att bevara en 40 år gammal historia på ett modernt sätt, utan att tappa den klassiska Grease-känslan. Med sig har han koreografen Siân Playsted som skapar magiska dansnummer till låtar som Grease is the word, Greased Lightnin, You’re the One That I Want och We Go Together.

Handlingen:
I Grease träffar Danny sin Sandy i en innerlig sommarromans. Väl tillbaka i skolan visar det sig att Sandy är den nya tjejen i klassen. Danny slits mellan det tuffa killgänget T-birds och känslorna för Sandy. Sandy passar inte in i ramen för det coola tjejgänget Pink Ladies och är därför inte heller en passande flickvän till skolans populäraste kille. Kommer Sandy att bli accepterad i Pink Ladies? Kommer Danny våga visa sina känslor? Detta är frågor som alla som sett John Travolta och Olivia Newton Johns berömda steg, vet svaret på. Från film till teaterscen – Grease är en historia som kan upplevas om och om igen!

Danny: Anton Hagman
Sandy: Caroline Johansson Kuhmunen
Executive producent: Julius Malmström för Julius Production AB
Producent: Emelie Löfmark
Regi: Staffan Götestam
Koreografi: Siân Playsted 

Biljetterna till Grease i Malmö, Nöjesteatern är släppta via http://www.juliusbiljettservice.se / via telefon 0775-700 400. Premiär den 3 oktober och spelas fram till den 15 dec 2019.

Anton Hagman debuterade som artist redan som 12 åring då han gjorde succé på Youtube, hans videos har visats hundratusentals gånger. Anton har uppträtt på stora scener i Singapore, turnerat i Sverige och år 2017 äntrade Anton Melodifestivalens scen med låten ”Kiss You Goodbye” och gick hela vägen till final. I år deltog Anton i samma tävling för andra gången, denna gång med den egenskrivna låten ”Känner dig”. Anton skriver mycket musik själv och i konstellationer med olika låtskrivare. Hans musik har strömmats miljontals gånger och det kommande materialet, har naturligt växt fram i takt med Antons utveckling som artist. Anton kommer från Västerås där han bor med sin familj. Han pendlar till jobben i Stockholm och är nöjd med att ha ett ben kvar i hemstaden. Nu gör Anton sin debut på musikalscenen och han ser mycket fram emot att ytterligare få utvecklas som artist!

Caroline Johansson Kuhmunen
Redan som 19 åring gjorde Caroline debut på den svenska musikalscenen då hon spelade huvudrollen Gabriella i ”High School Musical” mot David Lindgren på Nöjesteatern i Malmö och mot Kevin Borg och David Lindgren på Göta Lejon i Stockholm. Därefter har Caroline hunnit medverka både på teaterscener i bland annat Anne Frank och Sugar – I hetaste laget och i TV-/filmproduktioner som Jakten på Julia, Allsång på Skansen och senast i TV-serien Jägarna. Caroline är ursprungligen från Piteå och stolt same men bor sedan karriären satte fart i Stockholm där hon varvar skådespelarlivet med att vara mamma till en femåring och till 15 månader gamla tvillingar.

JULIUS PRODUCTION

Presskontakt: Rickard Werecki tfn: 0707178008 pr@werecki.com
Werecki Promotion Company Pressbilder samt ytterligare info se: http://www.werecki.com