Säker och effektiv trädfällning

Sevelund erbjuder allt från traditionell trädfällning till sektionsfällning, samt röjning av sly och buskar. Med en stor maskinpark och välutbildad personal kan företaget säkerställa att varje projekt utförs med högsta precision och säkerhet. Detta är särskilt viktigt i tätbebyggda områden där noggrannhet och säkerhet är av största vikt. 

Ett brett utbud av olika tjänster

Företaget hjälper dig inte bara att fälla träd utan även stubbfräsning, markarbete, håltagning, och bergspräckning. Dessa tjänster är kritiska för att förbereda marken inför nya byggprojekt och renoveringar. 

Deras expertis inom bergspräckning och rivningsarbete gör dem till en värdefull resurs för entreprenörer som behöver pålitlig projektledning och utförande.

Kundfokus och professionell service

Sevelund som bolag värdesätter kundnöjdhet högt och erbjuder en personlig och snabb service. Med många års erfarenhet och en gedigen kunskapsnivå, levererar de alltid högkvalitativa resultat. Kundomdömen vittnar om företagets professionalism och effektiva arbetsmetoder. 

Fastighetsägare, privatpersoner och företag kan alltid förvänta sig en förstklassig service från första kontakt till färdigställt arbete.

Innovativa lösningar inom markarbete och håltagning

Förutom trädfällning, är Sevelund AB specialister inom markarbete och håltagning. De skapar öppningar i betong, tegel och berg för el, ventilation, VVS, dörrar, trappor och fönster. 

Deras förmåga att hantera komplexa markarbeten, inklusive bergspräckning och utgrävning, gör dem till en idealisk partner för såväl stora som små byggprojekt.

Miljövänliga metoder och modern teknik

Sevelund AB använder sig av miljövänliga metoder och modern teknik för att minimera påverkan på omgivningen. Deras vibrationsfria bergspräckning är ett exempel på hur de anpassar sina metoder för att skydda närliggande strukturer och miljön. 

Detta är särskilt viktigt i känsliga områden där traditionella metoder för sprängning kan orsaka både skador och störande av sin omgivning.

Kontakt och projektledning

För att säkerställa en smidig projektledning erbjuder de en noggrann planering och kommunikation genom hela arbetsprocessen. Detta inkluderar initiala konsultationer, offertförfrågningar, och löpande uppdateringar. Deras fokus på transparent och ärlig kommunikation gör dem till en pålitlig partner för alla typer av bygg- och anläggningsarbeten.

För mer information om Sevelund och deras tjänster, surfa in på deras hemsida Sevelund.se. Kontakta dem för att diskutera ditt nästa projekt och upptäck hur deras expertis kan underlätta såväl planering som arbete.