AGA är det ledande gasbolaget i norra Europa och Håkan Karlsson som utgår från kontoret i Sandviken tyckte det var dags att ta ett effectfullt steg.
– Nu när vi vill satsa på att bygga nätverk och förstärka det i den här i regionen så känns det självklart att vi skulle vara med i effect plus+, menar han. Som kund hos oss förbättras er produktivitet, effektivitet och kvalitet med hjälp av våra gaser. AGA är ledande inom applikationsteknologi, processkunskap, service, utrustning och hårdvara för gasanvändning.

För mer information om AGA se:
http://www.aga.se/international/web/lg/se/like35agase.nsf/docbyalias/homepage

Dessutom måste ni fråga Håkan personligen om energifrågor, gasens roll i vårt samhälle idag och i framtiden. Det är onekligen ett spännande område och en hel del "gasfyndigheter" framkommer onekligen i det sammanhanget.

Om effect plus+:
Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang och erbjudanden - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://effectmagasinet.se