– Vi träffas varje tisdag på Clarion hotel Winn 6:45-8:30 och hjälper varandra till fler och bättre affärer. Just nu bygger vi teamet med ett mål att vara 35 stycken affärspartners, säger Robert Grundell, regionansvarig i Gävleborg. förra veckan var vi totalt 31 stycken som träffades varav 16 stycken gäster. Målsättningen är att inom kort även starta upp ett till team som träffas lunchtid. jag hoppas kunna berätta mer om det inom kort.

Varför BNI?
Vill du vara med i ett team som aktivt rekommenderar dig till fler affärer? BNIs grundidé kommer ifrån tanken om Givers Gain - du som ger får tillbaka - vilket präglar hela vårt koncept. 
Vi utbildar dig i hur du skapar affärsmöjligheter genom ett aktivt nätverkande i teamet: För att du så snabbt som möjligt ska börja kunna ge och få affärsmöjligheter utbildar vi dig i hur du stärker ditt personliga varumärke och tydliggör din kundnytta så att dina teamkollegor vill rekommendera dig.
Vi fokuserar på att bygga förtroende och skapa tillit till varandra: När teamet lär känna dig och du dem, då förstår de din kundnytta och vilka kunder du söker och kan aktivt rekommendera dig vidare i sitt professionella och personliga nätverk.
Du kommer att ha exklusivitet inom ditt yrkesområde: Teamet är uppbyggt av personer från olika branscher och från stora och små företag vilket skapar ett brett och starkt team.