Genom samarbetspartner fick 4Sign i Gävle i uppdrag att byta logo på samtliga Oden Anläggningsentreprenads bilar och skyltar i Sandviken och Gävle.
35 fordon och ett antal skyltar bytte profilnamn till STRABAG vilket ingick i en planerat namnbyte på alla orter där de finns representerade.
Oden Anläggningsentreprenad AB som blev förvärvad av STRABAG i april 2008 har haft sitt namn kvar fram till hösten 2011.

- Under endast två dagar omprofilerades 35 fordon i Gävle och Sandviken vilket krävde en tajt logistik med bokningar och framtaget material för att allt skulle flyta på, säger Håkan Sundström, produktionsansvarig på 4Sign Gävle.

4Sign är Nordens största entreprenörkedja av omprofileringar. Vi levererar kompletta omprofileringstekniska tjänster och entreprenader i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Genom utveckling och samverkan med kunder, leverantörer och andra aktörer bidrar vi med effektiva, smidiga och synbara omprofileringar. 4Sign har cirka 200 medarbetare runt om i Sverige och Norge med kompetens inom skylt-, dekor- och profilproduktion.

4Sign i Gävle har sedan 1987 tillverkat och levererat fordonsdekorer, skyltar, roll-ups, mässmaterial, banderoller och solfilmsmontage till nöjda kunder i Gävle Kommun, Gästrikland och närliggande områden.

För mer information se: http://www.gavle.4sign.se
eller kontakta någon av oss på: 026-12 39 40