Som skribent väljer du själv om ditt material skall vara kostnadsfritt att publicera i olika media eller anger det pris du anser att marknaden skall betala.

Alla svenska medier, och för all del även utländska, kan då enkelt hämta hem materialet veckans alla dagar, dygnet runt.

Vi garanterar naturligtvis inte att några tidningar kommer att publicera just ert material då det är upp till var och en att bedöma och värdera ditt material.

Däremot kan vi garantera att ert material blir lättillgängligt och inom kort kommer vi att erbjuda ett kompletterande nyhetsbrev så att ni kan skicka er information till alla era målgrupper - inte bara media.

Detta är en betaversion som är upplagd i november 2009.
Artiklarna som publiceras syns i dagsläget på t ex:
http://www.gestrikemagasinet.se
och
http://www.foretagsbladet.se

Flera titlar presenteras inom kort.

Skribenter, marknadsförare och informatörer är varmt välkomna att testa tjänsten kostnadsfritt.

Strategiska samarbetsparners i form av mediahus, redaktörer som vill starta egna tidningar eller marknadschefer som vill skapa ett eget kundtidningskoncept baserat på systemet är välkomna att kontakta undertecknad för mer information.

Joe Formgren
SvenskPress.se

PS. Tjänsten är lättanvänd och ni kommer raskt igång med er nyhetsrapportering men vill ni ha en liten grundutbildning avseende PR-plan och målgruppshantering rekommenderar vi att ni kontaktar kommunikationsbyrån Precis avseende:
http://www.precisreklam.se/webshop.php?action=product&id=25