Gefle Gourmetservice startade med cateringverksamhet för några år sedan av två kockar med intresse för finess, Jonas Jäderberg och Anders Levander. Affärsidén är att erbjuda kunderna högklassig mat och personlig service. ”Hyr en kock”, matlagningskurser och vinprovning är några exempel på det.
De nya lokalerna ger utrymme för att utveckla matlagningskurserna, som också fungerar som företags- eller kompisaktivitet. Deltagarna lagar till en trerätters middag, med hjälp av Anders eller Jonas.
Men det ger också utrymme för en nyhet för Gävle: butik för färdig mat, från husmanskost till trerätters middagar. Förrätt och efterrätt förpackas på snygga engångstallrikar som kan ställas fram direkt. Varmrätten läggs i en förpackning som man ställer in i ugnen och som sedan kan ställas fram på bordet eller läggas upp på annat sätt.
– Vi erbjuder kunderna möjlighet att umgås med gästerna i stället för att stå vid spisen och laga mat, säger Anders och Jonas.
Vi kan tillägga att målsättningen är att gästerna ska kunna tacka för den goda maten i tron att värden/värdinnan gjort den själv!
Men det går väl också bra om värdarna skryter med att maten kommer från Gefle Gourmetservice!