Restaurangen i Gävle kommer att ha cirka 250 sittplatser men har tillstånd för att kunna släppa in 600! Dessutom blir det till sommaren uteservering med 60-tal platser på Drottninggatan plus 100 på innergården. Man väntar också på byggnadslov så att serveringen på gården kan byggas in. Till vänster om entrén blir det en lounge med flygel och längst in i lokalen en läktare (!) med plats för 30 personer, som kan njuta av trevliga matcher på en 70-tums TV! Läktaren kan enkelt skjutas undan och då blir det i stället en scen för live-musik, gärna irländskt.
Det blir flera TV-apparater i lokalen och de 75 högtalarna i ljudanläggningen gör att man kan ha flera ”ljudzoner” så att det går att titta på olika matcher samtidigt utan att man behöver bli störd i ”sin” match.
- Vi hoppas kunna attrahera alla som är intresserade av fotboll och ishockey att komma till oss inför hemmamatcherna, säger Tommy Svensson. Vi sänder också bortamatcherna och sitter man på läktaren med sina kompisar och tittar på 70-tummaren kommer det nästan att kännas som att man är på plats!