Vad har du för förväntningar på mötet?
- Att jag ska få information och idéer om vad som behöver göras för att förbättra framtida villkor för vårat företag
samt kunna dela med mig av mina idéer och tankar om vad som behöver göras.

Vad förväntar du dig för åtgärder från regeringen för att vi skall vara bättre förberedda för framtiden?
- Sätta in ekonomiska resurser eller köpa tjänster (infrastruktur) så hjulen börjar snurra lite mer än det gör idag.
Stimulera företag att våga satsa och därmed köpa produkter eller tjänster av andra företag.
Undersöka möjligheterna till att införa en skrotpremie likt den som finns i andra europeiska länder, vilket har visat sig vara effektfullt i syfte att få igång försäljningen av personbilar.
Ändra reglerna avseende dieselskatten så att Eurodieseln inte diskrimineras jämfört med den Svenska MK1. Det skulle innebära större konkurrens från fler raffinaderier och minskade priser för våra transportörer.
Regeringen måste verka för att förenkla reglerna för småföretagare så att vi kan underlätta generationsväxlingen. Idag ser vi att flera yngre yrkesförare avstår från att bli egna åkare då regelverket anses vara för krångligt. Det är enklare att vara anställd och det är inte bra för generationsväxlingen eftersom vi inte får in några nya åkeriägare vilket innebär att det blir allt färre som kan anställa yrkesförare. Det leder i sin tur till brist på transportresurser vilket kommer att innebära problem för Sverige och branscherna inom industri, bygg & anläggning och detaljhandel som är beroende av att kunna frakta saker på gummihjul.

Vad förväntar du dig för åtgärder från din kommun för att vi skall vara bättre förberedda för framtiden?
- Även här vill jag gärna se mer satsningar i infrastruktur (t ex vägnätet som är under all kritik) och att man bli mer lyhörd för kritik och kan ändra dåliga beslut.
Även om ombyggnationen av torget till viss del gynnar oss så anser jag att pengarna kunnat användas på annat sätt exempelvis till att rusta det kommunala vägnätet.
Kommunen behöver agera proaktivt och omgående se över antalet anställda, om arbetslösheten ökar så kommer inkomsterna (skattepengarna) att minska och för att hålla sig på budgetnivå och inte höja skattesatsen så måste man anpassa sin kostym.