Gluggen börjar med hemkörning av mat i Gävle

Gluggen börjar med hemkörning av mat i Gävle

12/3 kl. 19:48

Den populära matleverantören Gluggen som dagligen serverar färdiga matlådor med husmanskost på flera Gluggar i Gävle, Valbo och Skutskär utökar nu sin service med att börja leverera sina uppskattade matlådor även till privatpersoner.

– Sedan tidigare så levererar vi ju dagligen matlådor till företag och på senare tid så har allt fler privatpersoner hört av sig så nu börjar vi med hemkörning i Gävle, berättar Johan Björklund på Gluggen i Gävle.

Utkörningarna i centrala Gävle sker mellan 17.00-19.00 vardagar men Gluggen kommer även att ha hemkörningar på lördagseftermiddagar.
– Vi kommer att leverera matlådorna ända hem till dörren, hälsar Johan. Har våra kunder inte möjlighet att komma till oss alla gånger så är vi glada över att kunna erbjuda den här möjligheten.

Om Gluggen:
Gluggen levererar snabbkost i både kalla och varma matlådor samt sallader.
Recepten är hämtade ur den svenska husmanskosten, det smarta är priset, hastigheten och tillgängligheten.
I Hemsta serveras lunchbuffé vardagar kl. 10.30-13.30 inkl. fiskbuffé, salladsbord, måltidsdryck, smör, bröd samt kaffe och kaka. Lördagar serveras lördagsbrunch kl. 11.00-14.00.

För mer information se http://www.gluggen.se
Telefon 026-61 55 55

Publicerad via YodoNews i samarbete med SvenskPress.

Ladda ned

0:- Fri för nedladdning.

Vad vill du läsa?

Publicera

Mer läsning

Välj ditt språk

Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer