Efter några års jobb på Clas Olson och andra butiker tog Bahareh steget, sade upp sig och lånade pengar för att utbilda sig till hud- och spaterapeut. Efter utbildningen jobbade hon bland annat på ett kryssningsfartyg och
på ett spahotell i Vemdalen. Där hade hon bland annat Amelia Adamo som kund och av henne fick Bahareh mycket beröm för sitt handlag. I samband med sitt senaste jobb på en klinik i Täby kom hon i kontakt med en ny metod för att behandla bl.a. hudproblem, NBE 500. Bahareh testade och efter bara några behandlingar kunde hon se ett positivt resultat. Genom kontakter fick Bahareh senare tag på en bra lokal på Norra Slottsgatan 3 hos Studio Plaza i Gävle och slog till. Efter en utbildning på ”Privatskolan för Hudvård & Spa” i Stockholm kunde verksamheten starta i maj i år, den enda salongen som erbjuder behandling med NBE 500 i Gästrikland. Behandlingen kan även utföras i hemmet för t ex tjejgänget.
Behandlingsområden:
• Hudföryngring och lyft
• Rosacea och couperoser
• Acne
• Rynkreducering
• Ödemreducering
• Slapp hud
• Strie och ärr
• Fettreducering och celluliter
- Första besöket går jag igenom med kunden hur behandlingen kommer att gå till och vilka resultat man kan förvänta sig, säger Bahareh Foroughi-Hedenberg. Både innan och efter behandlingen fotograferas det aktuella området så att vi kan jämföra med resultatet efter behandlingen.
Konsultationen är kostnadsfri och sedan är det upp till kunden att bestämma sig för att gå vidare.
- NBE 500, som jobbar med elektromagnetiska vågor, kräver inte några kirurgiska ingrepp utan är en mycket skonsam och behaglig metod som utförs tillsammans med särskilda krämer specifikt framtagna för varje behandlingsområde, säger Bahareh Foroughi-Hedenberg. För att få ett bra resultat krävs också att kunden följer de kost- och motionsråd som jag ger.
- Jag lägger hellre ner mer tid på varje kund så att de får ut det maximala av behandlingen och blir nöjda och kommer tillbaka, än tar in många kunder som bara försvinner i mängden, avslutar Bahareh.