Det tog 20 år - men nu är det här - havrebrödet alla glutenintoleranta väntat på

(Artikel) Publicerad 8/5, 2019 kl. 16:08
Jag heter Inger Palm och har i snart 35 år skrivit om hälsa ur ett egenvårdsperspektiv. Jag har tävlat i längdskidor på elitnivå, utbildat mig till tränare och massör samt fördjupat mig i ämnen som anatomi, fysiologi och allmänmedicin. Jag har bland annat jobbat som reporter på GT, Arbetet Väst, tidningen Land och Svenska Dagbladet. I dag är jag frilansande journalist. Mina artiklar beskriver hur man håller sig frisk genom att ha en hållbar och hälsosam livsstil och sköta motion, kost och sömn. Jag tror på kroppens självläkande förmåga och väljer själv, när det går, naturlig medicin framför den syntetiska. Mina reportage handlar ofta om kosttillskott och växtläkemedel och jag skriver en del om ny och aktuell forskning.
http://www.mandarinmedia.se
info@mandarinmedia.se
(Artikel) Publicerad 8/5, 2019 kl. 16:08
(Artikel) Publicerad 6/5, 2019 kl. 14:49
(Artikel) Publicerad 29/3, 2019 kl. 12:55