Skålsjögården ligger i byn Skålsjön i Ovanåkers kommun, 30 km söder om Alfta och Edsbyn samt 70 km norr om Falun. Anläggningen är i gott skick och omfattar 6,3 hektar mark och ett 20 tal byggnader. Rörelsen med inventarier och fastighet ingår i försäljningen.

Skålsjögården har stolta traditioner som turistanläggning med snösäker närmiljö och goda fiskevatten. Mer än 5 mil skidspår och leder finns i närområdet. Skålsjögården är välkänd i hela Sverige bland skidåkare, orienterare och friluftsmänniskor. Anläggning passar för både företagskonferenser och familjer.

Fakta: 29 hotellrum med totalt 60 bäddar, konferensrum, restaurang med upp till 100 sittande och modernt restaurangkök, två moderna lägenheter, Hälsingegård och mycket mer. Anläggningen har goda utvecklingsmöjligheter för den företagsamme. Försäljningen sker i samarbete med reg.fastighetsmäklare Jonas Nilsson. Hemsida: http://www.skalsjogarden.se.

OBS! Information lämnas endast av företagsmäklaren, kontakta Björn Mårtensson, TACTIC Företagsförmedling, tel 070-568 30 52 eller mail bjorn.martensson@tactic.se