Välkommen till Sveriges nya smarta tjänst för att publicera egna nyheter. Som användare av Yodo CMS för hemsidor och intranät eller presstjänsten SvenskPress.se publicerar ni era nyheter fritt här på Sveriges nya nyhetstjänst YodoNews

Skadedjursbutiken – ”Stor efterfrågan på myrmedel”

31/3 kl. 15:01

Det finns en stor efterfrågan på myrmedel i stora delar av Sverige. Skadedjursbutiken har under de sista två månaderna observerat många fall av myror inomhus, vilket har varit betydligt tidigare än vanligt.

Stora delar av Sverige fick inte någon meteorologisk vinter i år, utan gick i stället omedelbart från höst till vår. Den milda vintern verkar ha väckt insekterna ur sin vinterdvala redan i januari månad. Vanligen så brukar myrorna vakna senare på våren då det finns föda för dem i naturen. Många myror söker sig därför istället in i husen där det finns mat och värme.

- Det har inte enbart rört sig om den harmlösa svartmyran, de senaste veckorna har det varit flera fall med den bruna trämyran, som kan orsaka stora träskador på huset om de inte upptäckts i tid, säger Magnus Eliasson på Skadedjursbutiken.

Om man upptäcker myrorna i hemmet är det viktigt att ta reda på om man har att göra med en harmlös svartmyra eller den bruna trämyran som är den skadligare varianten. Rör det sig om den bruna myran är det essentiellt att man låter detta inspekteras.

Om man upptäcker en myra inomhus är det också bra om man försöker lokaliserar var den kommit in ifrån. För att säkerställa att inga fler myror tar sig in samma väg så ska man försöka täta deras ingång omedelbart och ta bort all föda som lockar till dem.

Om Skadedjursbutiken.se

Skadedjursbutiken grundades 2017 och är ett svenskt företag med sin grund i Helsingborg. Företaget handplockar produkter från kända etablerade leverantörer både lokalt och globalt. Skadedjursbutikens långsiktiga vision är att bli en ledande aktör i Norden och att förse dess kunder med ett så brett utbud av effektiva produkter till ett så rimligt pris som möjligt.

Hemsida: https://skadedjursbutiken.se/

Denna artikel är publicerad på YodoNews via SvenskPress.se.
Se villkor här »

Frida Engström

Frida Engström

PR Direkt

Från Stockholm, Uppland

Medlem sedan 2020-01-30

PR Direkt hjälper företag och organisationer med PR och pressmeddelanden. Vi ser till så att viktiga nyheter får rätt ... Läs mer

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!

Publicera

Mer läsning

Google översättning

Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer