Välkommen till Sveriges nya smarta tjänst för att publicera egna nyheter. Som användare av Yodo CMS för hemsidor och intranät eller presstjänsten SvenskPress.se publicerar ni era nyheter fritt här på Sveriges nya nyhetstjänst YodoNews

Yngve, Leif och Johan med personal hälsar er alla varmt välkomna!

Säsongspremiär för Axmar Brygga 30 mars

17/3 kl. 14:08

Lördag den 30 mars öppnar vi upp för säsongen och håller helgöppet. Med panoramautsikt över orörd skärgårdsmiljö smyckat med ett otroligt rikt fågel- och djurliv får ni njuta i en unik kombination av kustatmosfär och en vällagad meny med fisk, skaldjur, kött, vilt och flera vegetariska alternativ.

  • Axmars brygga - Östersjökustens pärla

Dessutom har vi massor med spännande saker på gång genom det nystartade projektet Destination Axmar bruk 2.0 skall hela miljön utvecklas så att det attraherar allt fler besökare från både när och fjärran till både längre vistelser och starkare upplevelser.

Målsättningen är att skapa ett av Gästriklands absolut främsta besöksmål vilket restauratörerna på Axmar Brygga verkligen tagit fasta på.

Projektet där Region Gävleborg är huvudfinansiär innehåller egentligen sju delprojekt som skall vara klara inom tre år. Det planeras bland annat för digital utveckling av Hyttan, vandrings-, cykel- och vattenleder, ny väganslutning och gångväg ner till hamnen och Axmar Brygga liksom upprustning av kajen, badplatsen, badhuset och en grillplats vid havet.
– Det kommer att hända en hel del de närmaste åren, berättar Aja Axlund, biträdande projektledare vars släkt har bott här i flera generationer. Förutom att skapa Gästriklands främsta kulturhistoriska besöksmål så är ett besök på den platsen ett skönt avbrott i en allt stressigare omvärld. Kombinationen av att konferera och däremellan kunna koppla av och känna lugnet genom att ströva i den här genuina miljön måste bara upplevas.

Läs mer om projektet här:
https://foretagsbladet.se/articles/view/konferenser-med-historievandringar-och-gastromat-i-axmar

För mer information om Axmar Brygga se http://axmarbrygga.se

Denna artikel är publicerad på YodoNews via Yodo News.

Leif Klövstedt

Leif Klövstedt

Axmar Brygga

Från Gävle, Gästrikland

Medlem och publicist i Yodo Network - effectplus.se

Samarbetar och driver i dagsläget Axmar Brygga och Gluggen tillsammans med Yngve Persson och Johan Björklund. Min bakgrund är till...

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!

Publicera

Mer läsning

Google översättning

Senaste nytt

Hjälp

Stäng