De som var med på återföreningen: Lennart Boman, Anders Österlund, Dan Kjellser, Leif Carlsson, Elof Hurtig, Lars Wärn och Torbjörn Edlund. Rolf Gustafsson från Örebro var förhindrad att delta.
Först på dagordningen var en 5 minuter presentation av vad som hänt var och en efter Crawfordtiden. Det var faktiskt ingen som klarade av det på 5 minuter men vad gör det en sådan här gång? Många personliga minnen men också tillfälle att minnas Per Uhrbom och Sven Ragnar Svensson som avled för några år sedan.
Eftermiddagen tillbringades i Sätra Brunns spaanläggning med bubbelpool och simbassäng med över 30 graders vattentemperatur.
På kvällen avnjöts en trerättersmiddag i Sätra Brunns restaurang. Alla var överens om att maten var fantastiskt god!
Efter middagen blev det mer minnen, en del sång och gitarr och kanske någon öl.
Dag två gjordes ett studiebesök för att titta på en Crawfordport från slutet av 70-talet. Mätstången var med så att man kunde kolla måtten.
Klockan 12 var det planerat för ett besök hos mannen som grundade Crawford Door i Sverige, Anders Wall, som fyllde 87 år den 10 mars. Mötet blev tyvärr inställt på grund att en av hans medarbetare hade omkommit i en bilolycka dagen före. Lars Wärn och Torbjörn Edlund besökte Walls företag Domarbo Skog AB och lämnade födelsedagspresent och blommor.
Anders Wall skickade sen ett personligt tackbrev, se foton.

Crawford Door, en bakgrund
VD Fred Bengtsson var en driftig man som var med från allra första början och det var han som förde med sig idén om att börja sälja takskjutportar. De var vanliga i USA redan på 50-talet men en okänd produkt i Sverige. Därför satsade Fred Bengtsson på en marknadsföring som den svenska portbranschen aldrig upplevt tidigare. 1975 omsatte företaget 78 miljoner och Fred Bengtsson insåg att den dittills använda manuella metoden för att tillverka portblad var för personalintensiv och inte tillräckligt effektiv för en rejäl expansion. Svaret blev ett portblad som tillverkades i en kontinuerlig process där yttre och inre plåt profileras och sedan fylls utrymmet med polyuretan. För att panelerna ska bli tillräckligt styva används en rullande press som gör att polyuretanet bara kan expandera till 41 mm tjocklek. Utan pressen skulle polyuretanet svälla till minst dubbla tjockleken. Fred Bengtsson var i högsta grad själv delaktig i den nya produktionsmetoden. Fabriken i Torslanda spottar ut 8 meter portpanel i minuten och fabriken i Heerhugowaard, Holland, 14 meter per minut.
metoden.
1978 invigdes den nya produktionslinan på fabriken i Torslanda utanför Göteborg. Företaget omsatte det året 78 miljoner. 1982 hade omsättningen ökat till 200 miljoner och idag omsätter dagens företag, ASSA Abloy Entrance Systems, flera miljarder i portdivisionen, som finns representerad över hela världen.