Robert Wells nya singel ”Wedding Bells” släpps idag och är femte pianostycket i populära instrumentala serien ”Songs Without Words”, som passerat överväldigande 600 000 streams på Spotify. Här möter man Robert Wells och flygeln i en knivskarp närvaro, närhet och känsla i ett som får en att njuta och drömma sig bort tillsammans med musiken och instrumentets otroliga kraft. Parallellt släpps även en musikvideo.

Lyssna på Robert Wells "Wedding Bells" (Spotify) klicka här..

Se fantastiska musikvideon (YouTube) klicka här...

Nya singeln ”Wedding Bells” bjuder på en energisk och romantisk ouvertyr med en nordisk klang för fest, kärlek och bröllop. Parallellt släpps även musikvideon inspelad i Essinge Kyrkan, Stockholm.

”Songs Without Words” är en instrumental pianosamling för en hel generation musikälskare, även för den verksamma pianisten. Till alla stycken finns noter via www.notpoolen.se

Första låten i serien ”A Window To The Past” ur ”Songs Without Words” har passerat över 600 000 lyssningar på Spotify och singeln följdes upp av ”Summer Breeze”, ”Silent Rain” och ”April” i mars 2021 och nu släpps femte låten i ordningen ”Wedding Bells”!

Läs mer via: www.rhapsodyinrock.se

Press: www.werecki.com


ARTHUR MUSIC JUNI 2021

 

WERECKI PROMOTION COMPANY

www.werecki.com