-” Jag heter Jennie Liw och jag arbetar med bla healing, att ge människor verktygen till bra hälsa genom självläkning, för vi har alla källan själva inom oss. ”
Det har inte alltid varit så självklart, det här med healing och min förmåga att se och läsa energier hos andra, du vet, jag har varit såhär sedan jag var liten och då var min världsbild som så att jag trodde att alla hade den förmågan. Förmågan att heala och se saker hos andra, för jag verkligen ser något som många inte kan förstå, de som inte själva upplever saker.

Kraschen

Allt började 2013 då var jag mitt uppe i livet, konsultchef med 100 anställda under mig, 3 barn och fotbollstränare. Livet passerade revy i en rasande fart, mina nära och kära såg ju naturligtvis att min livsstil inte var hållbar men jag kände inte så, jag tänkte mer att det är som det är och körde på.
Till en morgon när jag inte kom upp ur sängen längre. Den berömda väggen var en hård och smärtsam krasch. Duktiga flickan syndromet i full volym, det här med att räcka till för alla andra du vet.
I 12 månader var jag helt borta från omvärlden. Stirrade in i väggen och orkade ingenting överhuvudtaget. Första stegen handlade om att kliva upp ur sängen, ta mig till duschen, ta mig genom dagen på benen. Tankarna kretsade kring vem är jag? Vad vill jag?
Sjukvården kunde inte hjälpa mig under den här perioden med annat än preparat så jag sökte hjälp i den alternativa vården och jag tackar healingen idag den hjälpte mig tillbaka, och om den hjälpte mig så kan den även hjälpa alla. Jag blev hel. Det fick mig att söka vidare och utbilda mig inom Reiki Healing.

Healingen som vägvisare

Jag gick medial utbildning hos både Lena Ranehag och Terry Evans. Jag utbildade mig i Reiki och andlighealing. Jag lärde mig hur man tar bort och bygger upp så energin kan flöda, läka. Det handlar om att läka själen inifrån och ut och inte utifrån och in. Vi är ofta fokuserad på det yttre när vi egentligen ska göra tvärtom, ta hand om vårt inre först.
Jag brinner för att ge och får många mail och samtal efter de behandlingar som jag ger ut till kunder, de tackar mig och berättar att healingen har hjälp dem på vägen, när jag ger så får jag också. Jag tackar ärligt andevärlden idag för att de klubbade ner mig där och då när det hände för det fick mig att lyssna, lära och se vad som är viktigt i livet. Det handlade för mig om att brytas ner så jag kunde bygga upp, en starkare, bättre och klokare version av Jennie.
Den resan jag gjorde har gjort mig medveten om mycket, som förmågan att se människan bakom masken, hitta den riktiga individen och hjälpa den att hitta sin egen kraft inom de själva.
Det ena har sedan gett det andra. 2014 började min andliga resa. Jag valde min väg som handlade om att hitta tillbaka till min grund. För att nu stå stadig i min egen kraft i min sanning.
Jag ser också tydligt att vi måste börja samarbeta, vården och det alternativa. Vi behöver samtidigt lyfta fram varandra, alla människor, det blir som ringar på vatten.
Det jag brinner för.
Jag har en dröm. Jag vill starta ett retreat, ett centra för människor att existera genom ett holistiskt helhetstänk där man bygger individerna inifrån och ut. Ett ställe skapat av många tillsammans där inget är tabu och där allt byggs utifrån våra sinnen. Ett ställe där ingen dömer och där alla får vara sig själva. Ett retreat för den självläkande människan.


Idag

Idag är jag på en spännande plats i livet, jag har precis öppnat dörrarna i Gävle och släppt min alldeles egna hemsida.
Det är en fantastisk lokal mitt i stan där jag tar emot mina kunder för healing, mindfulmassage, seanser och där tänker jag erbjuda samtal och meditationskvällar, ett heligt rum där vi tillsammans samtalar utifrån ett andligt perspektiv. Jag satsar på läkning med människan i fokus där vi bygger individen inifrån och ut. Så de sedan kan stå stadig i sin egen kraft och leva i sin fulla potential.
Det är en mycket spännande period och jag är så redo för precis allt, jag har känt det länge, det är dags att göra hela resan nu, avslutar en entusiastisk Jennie Liw som snart också ska bli farmor. Ett nytt kapitel helt enkelt.


Jennie Liw
Gävle 2019 10 01

---------------
Anna Idell
CFA-Tidningen
CFANYTT