I år är det trettio år sedan Arvingarna bildades och detta ska firas stort med en ny krogshow ”I takt med tiden” på Kajskjul 8 i Göteborg. Det har blivit sex melodifestivaler, artonalbum och tjugotalplaceringar på Svensktoppen. Med sin mix av dans, pop, schlager och rock har de levererat hits efter hits genom åren. Nu tar de nästa steg i sin karriär med en krogshow på Kajskjul 8 i Göteborg som sammanfattar deras trettio första år. Det blir tillbakablickar och massor av klassiker som säkert kommer att locka till allsång.

Premiär för Arvingarna 30 år ”I takt med tiden” blir det den 20 september för höstens 22 föreställningar som spelas mellan den 20 september och 23 november. Biljetterna släpps den 19 mars via http://www.kajskjul8.se, telefon 031-10 75 50 eller mail: bokning@kajskjul8.se

I år är det trettio år sedan medlemmarna i Arvingarna började skriva låtar tillsammans i Partille. Allt började med ”Eloise” och sedan har det gått av bara farten med Mello, grammisar, nya album och en Diggiloo-turné. Med föräldrar i Streaplers och Flamingokvartetten har de vuxit upp med dansmusik, men redan från början hittade de sin egen stil. Nu vill de tacka sina fans med en minnesvärd krogshow som sammanfattar de trettio första åren. De kommer att bjuda på oförglömliga minnen och spela hits som ”Eloise”, ”Det svär jag på” och ”Bo Diddley”, en del covers och nya låtar som Mellosuccén ”I Do”. Det kommer att bli en storslagen sammanfattning av en sanslös karriär med en show som blickar tillbaka, men som ligger helt rätt i tiden.

Om Arvingarna


Det har gått trettio år sedan medlemmarna i Arvingarna började skriva låtar tillsammans i Partille. Ska man summera Arvingarnas karriär så här långt kan man börja med 18 album, ett 20-tal låtar på Svensktoppen och två grammisar. Och hela 6 gånger har de ställt upp i Melodifestivalen. I år stod de på Mello-scenen för sjätte gången med ”I Do”. En riktig slagdänga som Casper Janebrink har skrivit tillsammans med Mikael Karlsson, Nanne Grönvall och Thomas ”Plec” Johansson.Första bidraget och deras stora genombrott ”Eloise” tog dem till seger och en sjunde plats i Eurovision Song Contest 1993. 1995 var de tillbaka med ”Bo Diddley”, en låt som har blivit en av deras mest älskade. Fem år senare 1999 återkom de med ”De svär jag på” som tog en tredjeplats och 2002 blev de sexa med ”Ingenting är större än vi”. Under våren släpper de ett nytt album och i sommar är de en självklar akt under Diggiloo-turnén. Inte undra på att de är en av våra mest folkkära artister.

Casper Janebrink. Bas och sång

Kim Carlsson. Gitarr och sång

Lars ”Lasseman” Larsson. Keyboard, gitarr och sång

Tommy Carlsson. Trummor och sång

KAJSKJUL 8


Presskontakt: Rickard Werecki, 0707178008 pr@werecki.com Werecki Promotion Company http://www.werecki.com

Om Kajskjul 8

Kajskjul 8 är en intim scen för storslagen underhållning. Genom åren har en rad av våra mest folkkära artister stått på scen, bland annat Petra Mede, Mia Skäringer, Tommy Körberg, Jerry Williams, Galenskaparna, Pistvakt samt Stefan Andersson. Såväl publiken som artisterna uppskattar den personliga atmosfären som präglar Kajskjul 8. Läs mer via http://www.kajskjul8.se