WillMans nya singel "Med dig" är en varm och härlig kärleks-dänga rotad i reggae/pop med häng ifrån Jamaica skriven av William Player och producerad av Robin ”Ka Beats” Karlsson. Till singeln har även en musikvideo spelats in och släpps den 24 mars.

Lyssna på WillMan "Med dig" via (Spotify) klicka här...

-Låten skrevs i kärlekens tecken, refrängen satte sig direkt när den skrevs och svänger lätt på två röda. Jag tar med mig låten ut på mina konserter runt om i landet och jag hoppas på allsång tillsammans med mina kära fans i sommar, säger WillMan.

WillMan debuterade 2013 med låten ”Inga Sköna Wibes” och följde upp den med succésingeln ”Ljuger” 2016 och släppt flertalet album genom åren med över 8 000 000 streams på Spotify och 100 tals live spelningar i bagaget. Sedan starten har han med sig sin barndomsvän och producent Robin Karlsson (R-KA) och de skriver allt tillsammans. WillMan har idag etablerat sig på den svenska reggae, dancehall, pop scenen. Samarbetat med artister som; Ken Ring, Essa Cham ,Shazaam ,Fonky Fresh, Partillo, Kiihjano m.fl.

William är uppväxt i vackra sommarstaden Falkenberg längs den underbara Halländska kusten och började redan som 4 åring att spela piano och skrev sina första egna låtar redan som 12 åring och fortsätter att leverera nyskrivna låtar 2022!

WillMan (Facebook) via: https://www.facebook.com/WillM...

Singelrelease WillMan "Med dig" fredag den 18 mars. Videorelease onsdag den 24 mars 2022

SPIRITUM MUSIK, KA BEATS OCH WERECKI MUSIC AB

PR: WERECKI PROMOTION COMPANY www.werecki.com