Med första singeln "Callous Rain" fick bandet folk att vrida upp volymen ordentligt. När sen bandet som hemliga gäster spelade på The Hellacopters releaseparty var succén ett faktum.
Nu laddar man om och singel nummer två är bandets version på Chris Speddings klassiker ”Motorbikin” från 1975.
– Grymt kul att spela in en riktigt 70-tals klassiker signerad Chris Spedding, säger Matte Lagerwall, en av grundarna och förgrundsgestalterna i The Boppers. Den har fått nytt liv med Boppers sound nu när våren står för dörren och gatorna är sopade, Wrooom!

Även på denna singel gästas bandet av Nicke Andersson från The Hellacopters på gitarr samt att även legendiske gitarristen Janne Oldaeus (ja, han har lirat med de flesta) får ordentligt med svängrum. Missa inte solot!

Tillsammans med den legendariske producenten Tomas Skogsberg (The Hellacopters, Backyard Babies med flera) har bandet spelat in sitt nya album ”White Lightning”. The Boppers firar 45 år som band och med "White Lightning" är ett album där de bevisar att de fortfarande är ett band som betyder något.
Det är ett album för gamla fans lika mycket som för nya generationer Boppers-diggare och efter 45 år på vägarna låter Boppers hungrigt och är precis som alltid up-to-date.

The Boppers - White Lightning – release 1 Juli på Wild Kingdom / Sound Pollution

Lyssna på Motorbikin’ här >>

Pressbilder >>

KEEP ON BOPPIN’

För ytterligare info om skivan kontakta
carl.vonschewen@soundpollution.se / 070-3992666

För mer information om The Boppers
intervjuer och bokning kontakta
Mats Bokström
Act4You marketing AB
Upplandsgatan 73
113 44 Stockholm
mats.bokstrom@act4you.se
073-576 50 66
https://boppers.se