Det var många tusen åskådare som stod längs Gavleån för att uppleva denna häftiga fyrverkerishow. Många tog också tillfället att skänka pengar till Musikhjälpen.

Därför skänker vi åter ett jättefyrverkeri                                                               
- Vi behöver lite ljus och glädje i denna mörka tid, och vi vill bidra till ett Gott Nytt År både lokalt och globalt genom Musikhjälpen, säger Eje. Vi genomför detta i år i samarbete med BF Stambytesentreprenad AB.Vi tycker barn ska få vara barn och vi har valt att framföra denna fyrverkerishow på barn/familjevänlig tid, nämligen kl. 16:00 på Nyårsafton. Publikplats Södra Skeppsbron/Gasklockorna. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och ber er hålla behörigt avstånd till varandra. Fyrverkeriet syns på långt håll så sprid ut er.
Mot ett lite bättre 2022 och en värld utan barnarbete!
Gott Nytt År!

Ett Gratis Skådespel, men….
Vi uppmanar istället er fyrverkeriälskare att skänka ett bidrag till Musikhjälpen.
Vår bössa  heter ”Gott nytt år”   Länk till vår bössa, https://lnkd.in/e7kUjzR2

Men miljön då?
Jodå, den har vi också tänkt på! Det har skett en stor utveckling av fyrverkerier under senare år. Plastkomponenter, bly, HCB och annat otrevligt som en gång i tiden ingick är borta nu! 
Numer är ett fyrverkeri relativt miljövänligt och utsläppet från detta skådespel motsvarar det utsläpp som 20 - 25 grillar försorsakar under EN grillning!  Dessutom är vår bestämda åsikt att ett offentligt fyrverkeri sannolikt minskar det privata skjutandet i området. Och man vet när och var det smäller.

För mer information se https://eje.se
Kontakt
Telefon: 070-201 03 01
Mail: eje@eje.se