År 2019 var ett stort år för IT-bolaget Consid. Med två förvärvningar, tre nyetableringar och en omsättning på en miljard kronor blickar man nu fram mot ett nytt decennium med storslagna planer. Först ut är Gävle som välkomnar Daniel Theorin till ny Key Account Manager.
- Med Daniels driv, entusiasm och erfarenhet inom området se jag stor potential i den fortsatta utvecklingen i Gävle. Jag är mycket glad över att få med Daniel in i 2020 och ser med stor spänning fram emot tiden som kommer, säger Peter Hellgren, vd på Consid.

Theorin har en lång karriär inom fotboll och har spelat på elitnivå i 13 år. I samband med detta skrev han även boken ”Som Ett Proffs: om elitidrott och livet efter” som bygger på intervjuer med ett trettiotal svenska idrottsprofiler och experter inom olika områden relaterat till elitidrottare. Daniel kommer senast från rollen som Account Manager på Mittmedia och har under de senaste 2,5 åren arbetat med försäljning och marknadsföring.
- I min nya roll på Consid blir jag en viktig del i samspelet mellan våra kunder och mina kollegor i bolaget. Det känns väldigt inspirerande och ärofyllt. Tillsammans kommer vi att se till att företag i regionen blir bäst på vad de gör, säger Daniel Theorin, Key Account Manager på Consid i Gävle.

Theorin tillträdde sin tjänst 13 januari 2020.

Artikeln är publicerad i den här och flera nyhetskanaler av den svenska presstjänsten Presstjänst - den svenska skrivbyrån för företag och organisationer. Vill ni ha hjälp med att skriva era nyheter samt publicerade och distribuerade till flera svenska nyhetstjänster, journalister och nättidningar? Vänd er då till http://www.presstjanst.se i samarbete med http://www.svenskpress.se