Ett 15-tal deltagare från företag och organisationer i regionen fick lära sig de grundläggande processerna om hur man formulerar och publicerar sina nyheter i olika nättidningar samt vad som är den stora skillnaden mellan reklam och marknadsföring.

Joe visade och berättade tillsammans med kollegorna även hur nyheterna kan distribueras vidare i nyhetsbrev för att nå tusentals mottagare liksom hur man kan dela sitt material vidare i flera olika sociala medier.

Deltagarna fick sedan själva publicera en egen nyhetsuppdatering i PR-systemet:
https://precisreklam.se/produkt/nyhetsuppdatering

– Utbildningen var kanon. Jag fått nya kunskaper. Framför allt vad som är viktigt att tänka på. Hur man ska prioritera och inom vilka forum det är viktigast att synas samt vikten av vilka ord man väljer.
Maria Larsson, Hyr en pensionär

– Supernöjd med en väldigt bra gjord presentation. Jag fick nya kunskaper och tog till mig värdet av en nyhet. Att det är värt att berätta mer brett, liten som stor. Man blir lätt hemmablind.
Carina Blomqvist, Riksbyggen

– Tack för en trevlig utbildning. Det jag tog till mest var tankesättet om att lägga ut på flera olika sidor på nätet så man inte bara fokuserar på en.
Johanna Hallberg, Mäklarhuset

– Massor av nya kunskaper! Prio-ordningen på information och hur man ska prioritera sina insatser.  Hemsidan först och vad som är googlingsbart m.m. Kul att få reda på varför man ser samma artikel på flera olika ställen. Fantastiska databaser du varit med och byggt upp.
Jättetrevligt upplägg och du delade med dig fantastiskt mycket. Speciellt imponerande när vi kunde se vad som händer när man lägger ut live och de möjligheter som öppnar sig.
Karin Lamell, Förändringsledare

 

Om Precis Kommunikation- och Reklambyrå

Precis Reklam är en strategisk kommunikation- och reklambyrå i Gävle som paketerar och kommunicerar våra uppdragsgivares varumärken, produkter och tjänster. Genom kvalitetssäkrad kommunikation gör ni
fler och bättre affärer samt ökar värdet på er verksamhet.
Vänd er till oss på Precis Reklam för enstaka projekt eller låt oss vara er externa marknadsavdelning.
För mer information se https://precisreklam.se

Precis Reklam driver också den nationella presstjänsten Presstjänst där vi publicerar nationella pressreleaser åt våra uppdragsgivare:
https://presstjanst.se/