Digitalt näringslivsmöte: Etableringsprocessen

  • Kvällsvy över Gavleån med Alderholmen och Fullriggaren. Foto Daniel Bernstål.
Datum: 20/11 Tid: 09:00

 Välkommen på digitalt näringslivsmöte den 20 november!

Vilken hjälp finns att få om du som företagare är intresserad av att etablera en ny verksamhet i Gävle, eller flytta befintlig – och hur arbetar vi med marknadsföring av Gävle som företagsplats?

Den 20 november klockan 09:00-10:00 får vi lära oss mer om hur det går till när ett företag vill etablera sig i Gävle och behöver ny verksamhetsmark eller nya lokaler. Det kan handla både om företag som vill flytta hit och befintliga företag som behöver omlokalisera sig eller kanske vill utöka sin verksamhet i Gävle.

På agendan:
Malin Vikerhagen på Marknadsplats Gävle är kommunens kontaktperson när det gäller företagsetableringar. Hon kommer att beskriva hur hon tar emot förfrågningar och vilket stöd som finns att få.

Gävle är medlem i Stockholm Business Alliance (SBA), en organisation som marknadsför Stockholmsregionen ur ett näringslivsperspektiv. Vi är därför glada att SBA kommer till mötet och berättar om sitt arbete samt hur de ser på Gävles potential.


Till sist gästas vi av två företag som etablerat sig i Gävle. Det ena företaget var nya i stan och det andra företaget behövde nya lokaler för sin verksamhet.


Mötet hålls digitalt via mötesplattformen Microsoft Teams.

Klicka här för att anmäla dig.

Mer läsning

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer