Vi startade Connect House när vi inte kunde nå ut med våra egna tjänster och produkter och efter att ha börjat utveckla tidningen ConnectPoint och börjat planera för podden med samma namn så började konceptet falla på plats med ett digitalt nätverk som fick namnet Connect4Effect. Vi har ett digitalt forum, medlemsportal för att företag ska Connecta och få effect. Det räcker inte med en annons eller en artikel för att nå ut eller att nätverka 1 gång. Det göller att planera sin marknadsföring och få hjälp av nätverksproffs att synas. 

Det är Alexander Herold, Christer Berggren, Sirpa Stånggren och Eva-Lena Ivarsson som driver Connect House där vi nu fyller på med medlemstjänster. Ta ditt företag till nästa nivå med oss säger Eva-Lena som är grundaren av nätverket.

Det nya digitala affärsnätverket Connect4Effect här hjälper dom dig med Content Marketing, PR och idéer hur du ska levla up och komma till nästa nivå Du får möjlighet att connecta med många företagare som kanske är eller har varit i liknande situationer. Du får hjälp att gå vidare och att tänka utanför boxen. Du får hjälp att nå ut med ditt budskap och hjälp att utvecklas och växa. Vi kan också hjälpa dig med att lansera och sälja din kurs eller föreläsning mot en avgift.

Vi har Samarbete med SvenskPress där det i 2 av våra medlemskap ingår dessa tjänster.

www.connecthouse.se