Marie Berggren, Stora Vall / Personal-Partner

Marie Berggren

Stora Vall har öppet för lunch alla vardagar i veckan, med uppehåll under sommaren, se hemsidan. Uteserveringen öppnar efter midsommar.
Vi anordnar också företagsevent och privata arrangemang som konferenser, möten, kickoffer eller fira högtidsdag, bröllop, dop, hålla minnesstund eller äta en god lunch i härlig miljö tillsammans med kollegor och vänner. Vi tar hand om er och låter er få det precis så kul, effektivt eller lugnt som ni önskar. Vi har färdiga paket men skräddarsyr gärna arrangemanget efter era önskemål.
Våra lokaler ligger vackert beläget vid Gavleån i herrgårdsmiljö med park och härliga promenadstråk. Det finns gott om parkeringar och lokalen är handikappanpassad. Vi har fullständiga rättigheter och arbetar stolt med att laga all mat från grunden och använda så mycket av våra fina lokala råvaror som möjligt.

Stora Vall
Fest & Event
Regementsvägen 21, 802 67 Gävle
026 - 497 96 90
info@storavall.se
http://storavall.se/

Visa:

Marie Berggrens senaste material

Fika på Gävles vackraste uteplats

Fika på Gävles vackraste uteplats

(Artikel) Publicerad 8/6, 2017 kl. 22:47

Det finns många fina vyer i Gävle, men den kanske finaste är utsikten hos Stora Vall, Event-Partner från från deras uteservering mot Gavleån och Boulognerskogen...

Google översättning

Nyhetsbrev

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer