Axelina Franzén, Hariett AB

Axelina Franzén

På Hariett hittar du en unik sammansättning av lärandekonsulter som tillsammans har en gedigen kompetens att hjälpa dig med ditt lärande. Vi har lång erfarenhet av både digital och traditionell utbildning, med en bred kunskap om pedagogiken, psykologin och beteenden som ligger till grund för lyckat lärande för dig och din organisation. Vi hjälper dig med allt från utbildningsdesign, presentationer, mobila lösningar, appar, system, information och kommunikation till helheten i digitaliserandet av ert lärande. Vi gör helhetslösningar såväl som punktinsatser. Vill du effektivisera ert lärande? Vill du ta steget till modern utbildning? Välkommen att kontakta oss så hjälper vi er att bli ännu bättre!

Hariett har nu utvecklat den marknadsunika tjänsten Praktisk arbetsmiljö – för medarbetare. Utbildningen vänder sig till företag och organisationer som vill skapa en bättre arbetsmiljö, och där varje sekund av medarbetarnas tid är viktig. Det är verktyget för dig som arbetsgivare, chef eller skyddsombud, som hjälper dig att förbättra arbetsmiljön tillsammans med dina medarbetare.

Vi ger dig möjligheten att på ett nytt sätt att jobba med frågor kring arbetsmiljö. Med stöd av den praktiska handledarguiden leder du arbetet samtidigt som det dokumenteras och enkelt kan följas upp i för att uppfylla Arbetsmiljöverkets riktlinjer om social och organisatorisk arbetsmiljö (AFS 2015:4).

Med Praktisk Arbetsmiljö – för medarbetare vill vi bjuda in till reflektion och dialog. Ni kommer att tillsammans behandla ert beteende mot varandra, hur stress, vår omgivning och hur olika tillstånd påverkar vår förmåga. Med ett helhetsperspektiv som sätter människan i fokus kan du skapa de bästa förutsättningarna och för att uppnå och behålla en god social arbetsmiljö – från individen till relationer till kultur. För att alltid finnas tillgänglig är kursen webbaserad och finns på mobil, läsplatta eller dator. I kursen möter du avsnitten medarbetarskap, stresshantering, den anpassade arbetsplatsen och inkluderande arbetsmiljö. De fyra modulerna i kursen är framtagna med hjälp av erfarna experter. Innehållet är noga utvalt efter deras långa erfarenhet och vad de identifierat som nycklar till framgång.

Är du intresserad av att skapa en bättre arbetsmiljö? Vill du ta hand om dina medarbetare? Vill du höja teamets produktivitet? Vill du att ert arbetsmiljöarbete ska vara enkelt och effektivt? Välkommen att kontakta oss så hjälper vi er till en bättre arbetsmiljö och ökad produktivitet!

Visa:

Axelina Franzéns senaste material

Att investera i medarbetarnas sociala arbetsmiljö är självklart för framgångsrika ledare!

Att investera i medarbetarnas sociala arbetsmiljö är självklart för framgångsrika ledare!

(Artikel) Publicerad 20/4, 2018 kl. 09:23

"Det är enkelt - detta tjänar vi pengar på!" är det spontana svaret från Mikael Junger, Hotelldirektör/VD på Clarion Hotel Winn, när han får frågan hur han ser ...

Google översättning

Nyhetsbrev

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer