Vintern har oss fortfarande i ett fast grepp men den ljusa delen av dygnet bli längre och längre och qvicksilvret börja krypa uppåt.
Älvkarleby Golfklubb är en av de klubbar i denna regionen som normalt öppnar tidigast. I 2017 öppnade banan den 1 april med grästeen och sommar greener. Ser du efter ett medlemskap i en Golfklubb med lång säsong och spontangolf. Vi kan erbjuda attraktiva medlemskap för dig som spelar mycket golf men vi har också medlemskap för dig som spelar ett färre antal rundor per år. Se http://www.alvkarlebygk.com för mer information.
Ser du efter spännande och prisvärda golfpaket men har ingen lust att sitta i bilen i fler timmar än nödvändigt. Då kan ett besök hos oss vara ett alternativ. Vårt golfpaket har "all inclusive" med boende i stuga eller rum, frukost och middag i klubbens restaurang och heldags greenfee. Pris 995 kr per person.

En dag med golfpaket hos oss kan se ut så att du börjar dagen med ett morgondopp i Dalälven, en wedge från klubbhuset. Frukosten står sedan serverad i klubbhuset. Batterierna laddas för massa golf och du spelar 18 eller kanske 36 hål. Kanske du hinner få ner en lunch mellan rundorna???? Till kvällen väntar bastu och pånytt kanske ett dopp i älven. Som avslutning på dagen äter ni en läcker 3-rätters middag i restaurangen hos Björn och Fredrik. Boka ditt golfpaket idag på info@alvkarlebygk.com
Intresserad av att genomföra er företagsgolf eller ert företagsevent hos oss 2018! Vi kan erbjuda olika arrangemang för både etablerade golfare och för de som inte varit på en golfbana tidigare. Kontakta oss så vi får berätta mer. info@alvkarlebygk.com

Välkommen till Älvkarleby Golfklubb i 2018