Reflexpaljetten kan fästas var som helst där man har en hård, plan och ren yta som tål slitage för att klistertejpen ska fästa ordentligt. Och det är bara den egna kreativiteten som sätter gränsen för det personliga uttrycket.
– Som tonårsförälder vet jag hur svårt det är att få ungdomar att använda reflexer, för att inte tala om mig själv. Därför har vi tagit fram reflexsmycken som kan locka fler då det samtidigt kan kännas både häftigt och vettigt att använda reflexer. Du skapar ditt eget mönster eller uttryck - Säker attityd helt enkelt, säger Sparklys Sweden-grundaren Tarja Häggmark.
Sparklys reflexsmycken är gjorda av godkänt reflexmaterial och lyser när de reflekteras mot ljus. Reflexsmyckena är utformade som paljetter i olika färger och former som användaren själv kan skapa mönstret av.
– En enkel rad med reflexpaljetter är lika användbart och fint i mörkret som ett häftigt mönster, men framförallt är det viktigt att synas och känna sig trygg. Och det bästa av allt är att reflexen inte glöms hemma eller sitter på en jacka som hänger kvar i garderoben, säger Tarja Häggmark.
Tips – så skapar du ett eget mönster
1. Planera ditt mönster genom att lägga ut några Sparklys på materialet. Bäst resultat får du om du fäster Sparklys permanent på rent och torrt material som tål slitage.
2. I varje förpackning medföljer dubbelhäftande tejpbitar. Fäst tejpen på baksidan av en Sparklys och på materialytan
3. Fäst därefter en Sparklys i taget till det mönster eller budskap som du vill kommunicera – bara din egen kreativitet sätter gränserna. Vid borttagning kan märken förekomma.

För mer information kontakta:
Tarja Häggmark 070–2894455 kontakt@sparklys.se
Ingrid Hessedahl 070–8206269 kontakt@sparklys.se
För inspiration se: http://www.sparklys.se