Det kommer att bli en helg fylld av aktiviteter för alla! Det kommer att finnas något för den som aldrig tränat men är nyfiken såväl som för den som redan är träningsbiten och vill ha nya utmaningar. Även barnen kommer att aktiveras i vår barnhörna med Sigge från Scandic Hotels.

Konventet erbjuder en interaktiv mässa med proffsiga företag i branschen, olika prova-på pass och intressanta föreläsningar.
Bland föreläsarna kan nämnas Mattias Hagman, som äger och driver Gävle Yogaskolan, han kommer att prata kring yoga och hjärnan och Magdalena Kowalczyk, världsmästare i thaiboxning och känd som Athena i Gladiatorna. Magdalena kommer att berätta om sin fantastiska resa.

Under helgen kommer det att finnas ett flertal prova på pass, allt från lugn yoga och soma mind till fartfylld Zumba. Pilar Matta på ZenZen kommer att köra ett häftigt pass tillsammans med Tania Ginard, en av Zumbatwinz.

Lokal för konventet blir Korpens ”multiarena” på Alderholmen/Gävle Strand, Redargatan 11. Självklart kommer inträdet till själva mässan att vara gratis även i år. Däremot kommer vi att ta betalt för föreläsningar och prova på pass.