Elin startade en uppskattad blogg där hon mycket öppenhjärtligt delade med sig av sitt liv med cancer. Hon ville ta vara på nuet och njuta av det som var bra här och nu. Detta har blivit ett mantra eller en devis som hela familjen numera lever efter. Passa på att göra saker om du kan, skjut inte upp. Livet är ju nu och det går inte i repris vad vi vet.

Hennes dåvarande man Fredric Mellberg fortsätter att hedra hennes minne genom att sälja NuÄrNu produkter där överskottet går till forskningen för att fler ska överleva och färre ska drabbas av den hemska sjukdomen.
– Logotypen NuÄrNu togs fram av henne och kollegorna på Baringo där Elin var projektledare och delägare, berättar Fredric. Hennes bror Pär på Deltab hjälper till att fixa fram prisvärda produkter att sälja som NuÄrNu-artiklar. Det finns bl.a. armband och t-shirts m.m. Senaste produkten är mössorna som är väldigt populära. 60 kronor per produkt går till cancerforskningen.

Överskottet går främst till Cancerfonden men även Radiumhemmet och Barncancerfonden har fått pengar.
– Anna-Lena Flack ska ha ett särskilt stort tack som i hennes butik Madame Nyberg i Valbo säljer NuÄrNu produkterna, säger Fredric. Utan henne hade det inte gått så pass bra som det gjort.
För min del så har det varit en slags terapi att få vårda Elins projekt. Att få se det leva vidare och göra gott trots att Elin själv kroppsligt inte finns kvar bland oss. Den 27:e november ska vår dotter Nanna f.ö. stå på Madame Nybergs julmarknad och sälja NuÄrNu-produkter. Så hela familjen bidrar och vårdar hennes ”kampanj”
Jag och barnen vill passa på och tacka alla som genom åren bidragit och till alla er som fortsätter att handla Elins NuÄrNu-produkter. 

Över 62.000 kronor har genom åren samlats in via denna kampanj t.o.m. maj 2021. Snart är det dags igen för årets insättning. Vill du också medverka i någon form? 


För mer information se:
https://www.facebook.com/Nu%C3%84rNu-nu_%C3%A4r_nu-315360485713873/
och
https://www.cancerfonden.se/insamlingar/nuarnu