David Norell-Hussein, Klubbdirektör, hälsade alla välkommen. Han informerade också om dagens läge i Gefle IF. Ungdomsverksamheten och damlaget går bra men det stora glädjeämnet är att U19-laget är på väg upp i allsvenskan. Herrarnas A-lag har haft det kämpigt både sportsligt och ekonomiskt. Förhoppningen är att man ska kunna ordna upp ekonomin genom att bilda aktiebolag.
Malin Markström, Marknad- och eventansvarig, delade ut ”spelschemat” för dagens företagsdejting. Eftersom det ska vara jämna par fick deltagarna en paus. Varje sittning var fem minuter och en klockringning indikerade när det var dags att byta partner.
Det var bara positiva tongångar om dagens företagsdejting!
Patrick Berg, Dialect: - Det är ett väldigt bra koncept och det ger mer nu när det är fler beslutsfattare med.
Jana Avermo, Sunda Tvättmedel: - Det är första gången för mig men det är trevligt och roligt. Vi arbetar långsiktigt och med bra, egna produkter. Vi firar 10-årsjubileum och mer än fördubblat vårt produktsortimentet sedan dess. Vi jobbar över hela landet med både konsumenter och företagskunder.
Ingemar Strandberg, VS & Perssons Bussar: - Väldigt positivt möte och man får lära känna flera nya företag och branscher. Vi har kört SGS-bussen i 20 år och har 5 turer per dag till och från Stockholm. Många väljer oss eftersom de har haft problem med tågen. Vi har också resebyrå och arrangerar en hel del resor.
Marie Berg, Stora Vall: - Första gången för mig och 5 minuter är lagom tid för att presentera sig för varandra. Det är bra att det är beslutsfattare med. Jag har bokat flera möten vid senare tillfällen.
Lillie Persson, Allkontor: - Det har varit ett bra tillfälle för att få nya kontakter. Jag har bokat in 5 besök och det har också blivit en affär. Allkontor hette Sharp tidigare men bytte för vi sysslar med så mycket mer än enbart kontorsmaskiner. Vi är bland annat specialister på dokumenthantering.
Rickard Brunzell, Industriprofil: - Mycket positivt och trevligt möte! Det är ju lyckat när man får reaktioner som ”inte visste jag att ni sysslade med sånt också”. Det är ingen dödtid utan det går i ett. Jag fick ett case idag som jag ska jobba vidare med. Jag är visserligen inte beslutsfattare på firman, men jag har ju varit med så länge att jag kan påverka besluten.
Andreas Norlander, AllOffice: - Vi var med förra gången också och det är ett bra koncept. Det är ju också bra att det är kopplat till Gefle IF och att man får träffa både nya och gamla kontakter. Vi jobbar med kontorsutrustning, tryck, möbler med mera.
Håkan Holmgren, Gefleborgs Flyttservice: - Det var en trevlig mötesform! Jag känner många sen tidigare men det är bra att få tillfälle att berätta om hela vårt erbjudande men det är viktigt att kunna informera om att det inte kostar så mycket som många tror. Det ger ju ett mervärde för mig som sponsor eftersom det är lättare att göra affärer med någon man känner. Men det är ju också bra att fä mer kunskap om sådant vilka inköpsmöjligheter det finns lokalt.
Tobias Röde och Petra Ederborg, Baringo: - Det är en riktigt bra mötesform! Vi jobbar med strategiska frågor, kommunikation och varumärken, som är företagets bästa vänner. Vi har även träffat några som har konkreta uppdrag på gång.
Maria Lehnbom, ClockWork: - Det här var jättebra och effektiv form för att träffa många företag på kort tid. Bemanning är idag en mer erkänd möjlighet som komplement till rekrytering för att täcka upp för frånvaro och toppar i sin egen verksamhet. Den ger också arbetsgivaren möjlighet att prova kompetensen innan anställning. Vi arbetar även med rekrytering och chefsrekrytering. Vi märker också en ökad efterfrågan på interimslösningar på chefs- och specialistnivå. Det här var en bra möjlighet att förtydliga vårt erbjudande!
Det kan ju också tilläggas att alla var överens om att företagsdejting är en effektivare form än mingel, där man tenderar att bara mingla med sådana som man redan känner. På företagsdejting knyts många nya kontakter!
Träffen avslutades med en fantastisk lunch på Clarion Hotell Winn!