Jag ringer upp Kia Helles då vi haft kontakt på sociala medier sen vi träffades för över 5 år sedan via ett kvinnligt nätverk som hade konferens för företagsamma kvinnor.

Kia brukar föreläsa och det gjorde hon även då. Kia Helles är en nyfiken och varmt rekommenderad intuitiv Självledarskap och Licensierad Life Spider Coach samt samtalsterapeut som ”walk the talk.”

Hennes arbete med inre barnet läkning har fått stort gensvar och framgång för att hjälpa människor att kunna ta fram sina super-powers, ta sin rättmätiga plats och föra ledarskap och lysa med sina livsprojekt..Kia har gått igenom anorexi, medberoende, eget beroende och att inte kunna leda sig själv utan att leva genom andra människor.

Som högkänslig som bearbetar det som upplevts på ett mycket djupare plan än andra, kan vara både smärtsamt och frustrerande, säger Kia.

Livsspindeln din unika livskod

Det finns en anledning till att du är född. Du har har uppgifter att utföra och världen väntar på dig, din själ har uppdrag och du finns här i fysisk form som människa för att skapa något viktigt.

När du gör din unika spindelkarta så uppgraderar du dig själv,

Du får tillgång till din unika livs-kod och hela dig, dina kunskaper, dina erfarenheter och livs-syften.

Är du empat, HRP, introvert, visionär, ledare, healer, changemaker, drömmare som känt att du inte passar in riktigt och vet att det finns mer än det som är. Du kanske har medberoende tendenser och drömmer om att förändra världen och kunna påverka människors fulla potential? Då har du kommit rätt. Du gör din Livsspindel en gång i livet. Din livsspindel är din unika kod med dina drivkrafter, din själs livs-syften kopplade till unika livsprojekt.

Du använder din Livsspindel för att skapa ett samarbete och partnerskap mellan ditt ego och din själ. Du låter dem samarbeta som ett team för att förverkliga dig och dina livsprojekt. Det är det som är grunden till meningsfullhet och ditt bidrag till världen.

Ditt Ego och Drivkrafterna gör dig till den starkaste versionen av dig. De är katalysatorerna som frigör essensen och låter intentionerna bli vår livsriktning och kompass.

Drivkrafterna är det vi uppfattar som vårt ego och ofta dömer som något negativt, för att vi har lärt oss det. Istället ska vi bejaka vårt ego och låta våra drivkrafter arbeta för oss och världen, och därmed ge dem meningsfullhet och uppgifter som de är bäst på.

Vi har inte fått ett ego för att vi ska ta bort det, trycka ner det eller förakta det. Vi ska fira att vi har ett fantastiskt ego som bara väntar på att göra något meningsfullt.

Kia Helles är genuint intresserad av människor och hur de är funtade. Kia är också samtalsterapeut och mentor och med hennes expertis inom ”Inre barn” arbete och medberoende, som är brist på självkärlek, bekräftelse och att kunna leda sitt eget liv.

Kia vet att du är en helt magisk person som inte har fått komma fram och skina än. Hon hjälper dig att läka och ta fram dinsuper-power och hitta meningen med ditt liv och de livsprojekt som du är här för att kicka igång.

Vad har du lärt från 2020 om dig själv, om livet och att vara människa? Om vilka värden som driver oss runt och vad vi har saknat?

-Jag har alltid fått höra att jag är så djup, men oj vad djupt jag har gått under 2020, fast nu är jag tryggar i mig än någonsin innan. Och jag ser att många har gjort det också omvärderat sina liv. Det känns fint och vi kommer att hitta mer själfulla sätt att driva företag, arbeta och umgås, det kommer att bli bättre.

Vad har du lärt dig under året, vad har du hanterat väl?

- Behöver du bolla tankar, hjälp att hitta djupare mening och härligare livskraft?

Vill du göra en livsavgörande resa i dig själv och hitta dina styrkor och meningen med ditt liv som varken terapi eller andra kurser tar fram. Lifespidersystem är en helt unik metod att ta fram din själs syften och dina unika drivkrafter.

Om du känner igen dig börja så här:

1. KAPITULERA

a. Det viktigaste du kan göra är att kapitulera inför det som inte fungerar.

b. Att bli medveten om dina tankar, och hur de får dig att känna och bete dig.

c.Lyssna inåt och börja ta beslut som är baserade på din inre längtan.

2. SKRIV OCH MEDVETANDEGÖR DINA TANKAR

Livsintentionerna är dina livsuppdrag och dina livsuppgifter, Ditt högre syfte och är ofta inriktade på att hjälpa världen på något sätt. Det goda du vill bidra med, och ibland kan det upplevas som otydligt. det vill säga att du ofta ”vet” vad du “känner” och vad du menar.

Själen behöver egots drivkrafter för du ska bli hel, att vara en ljusbärare är en gåva, och för att du ska kunna vara det kraftfullt och meningsfullt så behöver du ha kontakt med ditt egos drivkrafter, själen har inga armar och ben.

Varför ska jag göra en spindel?

Om du vet att det finns mer i livet och längtar efter en djupare mening, kommer du att veta att du har rätt, du kommer att få fram din unika livs-kod, du kommer att använda dina inre styrkor och drivkrafter och koppla ihop dem med din själs syften och det kommer att ge dig mening och livsenergi.

Tillsammans kommer de att hjälpa dig att skapa och göra det möjligt att göra skillnad i världen. Du kommer att känna en djup tillfredsställelse och veta varför du blev född. Du ska inte göra en livsspindel om du är inte vill ta plats, är nöjd med att uppfylla andras drömmar, att följa strömmen och att anpassa dig till andra och ta den lätta vägen och det som inte ger ditt liv mening.

Jag tänkte väl det, du är en vägledare som visar vägen till något bättre.

Din essens

Essensen är den energikälla som hela spindeln vilar på och är byggd runt. Dvs alla delar är grundade i essensen. Utifrån din essens hämtar du näring och energi så att du och din spindel kan växa till den bästa versionen av dig själv, det är då du kan känna dig som mest autentisk.

Dina unika livsprojekt

Dina livsprojekt manifesterar dina intentioner i fysisk form i konkreta projekt. Livsprojekten reflekterar din fullkomlighet och dina fantastiska förmågor.

Unik livsresa

Vill du göra en livsavgörande resa i dig själv och hitta dina styrkor och meningen med ditt liv som varken terapi eller andra kurser tar fram. Lifespidersystem är en helt unik metod att ta fram din själs syften och dina unika drivkrafter.

Empatiska ledare

Empatiska ledare behöver veta hur viktigt det är att ha kontakt med sina drivkrafter för att inte bränna ut sig, och ge för mycket av sig själv.

För kunna sätta gränser, ta betalt och leva för det du brinner för, i passion och inte brinna upp på kuppen.

Dina förmågor är livsviktiga att du använder, för världen behöver dig nu mer än någonsin.

Så ta din plats, sitt inte och göm dig, du har fötts till den här världen för att du är viktig och världen behöver dig.

Du har något som andra behöver. Så låt oss ta fram det och skapa en bättre plats att leva på. På ditt unika sätt.

Kia Helles www.kiahelles.se

Text: Eva-Lena Ivarsson    Foto: Kia Helles

ConnectPoint - Business Pleasure Inspiration