Priser på SvenskPress.se

SvenskPress syfte är att det skall vara både enkelt, kostnadseffektivt och i största möjliga utsträckning kostnadsfritt att vara samarbetspartner och en del av den här presstjänsten.

1. Marknadsförare/informatörer
Ni publicerar obegränsat med artiklar för egen verksamhets räkning. 1500:-/år. 
Ert material syns då förutom på 
SvenskPress.se även på de nättidningar ni önskar som är kopplade till tjänsten utan ytterligare kostnad. Detta inkluderar även nyhetstjänsten YodoNews.

2. PR-konsulter och SEO-byråer
Ni publicerar obegränsat med artiklar för egen och andra verksamhets räkning.
Anslutning och prova på upp till 10 artiklar. 1500:-/år. 
Därutöver individuella avtal per artikel alternativt max antal artiklar/år.
Ni får dock inte publicera artiklar med sålda länkar som inte handlar om den verksamhet det länkas till.

Priserna ovan är exklusive moms.

3. Skribenter som tar betalt för sina artiklar om de skall publiceras i andra medier (minst 100:-/st) registrerar sig kostnadsfritt och får publicera sina artiklar kostnadsfritt på SvenskPress.se givet att  SvenskPress får publicera dem i sin helhet på SvenskPress.se och de tidningar som är kopplade till det automatiska publiceringssystemet.

4. Mediakunder/beställare av material registrerar sig kostnadsfritt och får hämta hem obegränsad mängd kostnadsfritt material. Avseende kommersiellt (prissatt) material tillkommer inga andra avgifter än de som angetts av skribenten för respektive artikel.

Det krävs bara en registrering om det visar sig att ni uppfyller mer än en av SvenskPress.se kategorier dvs både vill publicera och hämta hem material.

Registreringen gör du här: Registrering 

 

Nyhetsbrev

Nu kan ni göra nyhetsbrev eller pressmeddelanden med egen design och skicka till ert material till alla era mediakontakter eller målgrupper direkt här från SvenskPress.se
Kostnad 1500:-/år. Se mer information här.

Egen tidning

Publicera er egen tidning bestående av era artiklar här på SvenskPress.se
Ni väljer själva om ni enbart har egna skribenter eller vill släppa in de skribenter som passar in geografiskt, efter kategori eller helt enkelt tycke och smak.
Kostnad 1500:-/år. Se hel prisbild med tillval på denna länk.

Moms tillkommer på priserna ovan.

 

Vad vill du läsa?
Publicera
Mer läsning
Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer