PRESSMEDDELANDE
Stockholm juni 2008

Nu släpper vi Emma Pihls första bok: Vinnare i din egen tävling som inspirerar, engagerar och motiverar dig att ta tag i ditt liv, på ditt eget sätt utifrån där du är just nu.

- Du är den mest betydelsefulla i ditt liv. Bli vinnare i din egen tävling! - Emma Pihl

Författaren och föreläsaren Emma Phil arbetar som livskonsult för karriärsugna, ledare, entreprenörer och privatpersoner som vill bli livskonstnärer. Idag har Emma en fantastisk förmåga att hela tiden utvecklas och anta nya utmaningar. Men så har det inte alltid varit. Vid 12 års ålder fick Emma anorexi och hade mycket negativa tankar om sig själv och världen. Det var då hon upptäckte att hon höll i både problemet och lösningen. Emma valde livet och gjorde sina erfarenheter till livsverktyg för hållbara prestationer, fördelaktiga tankar, beteendeförändringar, en positiv självbild och stärkande attityd - vilka kan ta dig till oanade höjder. Låt dig inspireras!

I boken delar Emma generöst med sig av sin egen livshistoria och utveckling från självdestruktivitet och negativitet till livsglädje och framgång. Här får du en rad verktyg, perspektiv och övningar som ökar din självkännedom på områden som prestationer, självbild, beteendeförändringar, attityd, relationer och inre dialog. Allt för att du skall kunna ta dig från där du är idag till dit du önskar. Syftet med boken är att guida dig till att börja resan till att bli betydelsefull, tillräcklig och älskad av dig själv. Boken ger möjlighet att se tävlingar i livet på ett nytt sätt och hitta just din egen tävling där du alltid kan bli vinnare. Du får verktyg för att lägga energi, fokus och kraft på att bli vinnare i ditt liv."

RÖSTER OM BOKEN
”Vilken härligt inspirerande och framför allt modig coachbok skriven av en av ”nya generationens unga coacher” Emma Pihl som trots sina unga år är mycket, mycket klok, varm och tydlig utan ”pekpinnar”. Framför allt blir jag imponerad av alla pedagogiska och tankeväckande övningar – som går utmärkt att använda både med och som stöd till dem som redan anlitar sig av en coach”
Nina Jansdotter, Beteendevetare och författare http://www.ninajansdotter.se


”Emma har verkligen satt fokus på ett område som behöver belysas. Tänk vad många, kanske du är en bland många därute, som tror att de är ensamma om sina dåliga och negativa tankar om livet och sig själv. Livet är fantastiskt och Emma är ett levande bevis på hur du precis som hon kan gå från där du är till dit du vill komma. Här får du inspiration och möjlighet att lära dig metoder och en strategi för hur du kan lämna det förflutna och istället skapa din nya framtid.”
Sefan Sebö. Coach, medarbetarutvecklare och författare http://www.sebo.se


”Som chefredaktör på ZenTV ser jag dagligen trender inom den personliga utvecklingen och jag gläds varje dag över att utvalda eldsjälar orkar dra lasset att få alla oss andra att våga tänka nytt och bryta gamla normer. Och nu Emma, finns du med bland dessa ledare av det nya samhället. Där man ifrågasätter det gamla negativa och istället framhäver det nya och positiva. Tack Emma, för att du tog dig tid att sätta dina tankar på pränt. Tack för att du valde att göra detta så ärligt och sårbart. Det är tack vare ditt mod som världen nu vågar bli ett bättre ställe att leva på.”
Trine Grönlund, Chefredaktör, VD ZenTV.se http://www.zentv.se


INTERVJU
För bokning av intervju med Emma Pihl vänligen kontakta: Catherina Ronsten 073-600 32 12, info@betydelsefulla.se





INFO OM EMMA PIHL

http://www.betydelsefullasforlag.se/page.aspx?page=176



PRESSMATERIAL Omslags bild samt fria bilder att publicera på Emma Pihl
http://www.betydelsefullasforlag.se/page.aspx?page=199









KORT INFO

Betydelsefulla möten & förlag

Betydelsefulla möten som idé startade år 2000 när initiativtagaren Catherina Ronsten reagerade starkt och blev väldigt orolig inför alla negativa omdömen i traditionella media om skolan, lärare och elever. Catherina frågade sig varför vi bara ser till det negativa? Det som inte fungerar? Och hur länge skall lärarna orka med att vi bara talar om för dem vad de gör som är fel? Var gör vi om de bara väljer att gå?

Catherina ansåg att media hade ett alltför svagt fokus på vilken enorm och oftast positiv insats som våra lärare gör i vårt samhälle. Hon ville att vi, istället för att leta upp vad som inte fungerade i skolan, skulle titta på allt det fantastiska som landets lärare gör i våra skolor – varje dag. Detta så att vi kan ge kraft och mod till landets lärare, men även för att visa att vi har så mycket att lära av varandra. Berättelserna i Betydelsefulla lärare som blev resultatet av den riksomfattande kampanjen är en riktig god bok för den som vill lära sig om vad som fungerar i mötet lärare/elev och bli en bättre pedagog.

Det som 2000 startade med Betydelsefulla lärare har genom åren utvecklats till Betydelsefulla möten som resulterat i tre riksomfattande kampanjer och böcker inom Skola, Vård och Idrott. Tre oerhört viktiga grupper som gör att vårt samhälle fungerar. Ryggraden i vårt samhälle. Den vi ofta bara tar för givet. Betydelsefulla möten kännetecknas av riktigt bra berättelser, som man snabbt kan förstå och ta till sig. Direkt från vardagen. Kort, kärnfullt och gripande! År 2007 utökades Betydelsefulla möten och företaget har nu ett eget förlag som ger ut Betydelsefulla möten-böcker samt angelägna och lärorika böcker. Vinnare i din egen tävling är en angelägen och lärorik bok.

Mer information hittar du på http://www.betydelsefulla.se & http://www.betydelsefullasforlag.se