Kursen "Varumärket i trafiken" riktar sig i första hand till företag och personal som vill profilera både sig själva och sitt företag som trafikmedvetna och ansvarstagande på ett positivt sätt. 
Hur ofta har du inte blivit utsatt för något mindre bra i trafiken av en väldekorerad firmabil där telefonnumret står klart och tydligt. Tanken att ringa och skälla ut någon är ganska frestande, men i stället knyter man näven i fickan och tänker "Den där dj-la firman tänker inte jag anlita i alla fall!"

Hur drabbar det dig om den firmabilen har er logotyp på sig?
– Det är just därför vi anordnar den här kursen, säger Pär Dahlstedt, utbildningsansvarig och ägare av Bomhus Trafikskola. Vi håller på i 4 timmar, där vi pratar om varumärkets betydelse, vilka som tittar på det, hur det påverkar den enskilda personens arbete och hur man blir bedömd i sitt yrke i övrigt. Vi kommer även att titta lite på vilka nya trafikregler som har kommit och hur man kan använda varumärket som en ”kvalitetsstämpel”.

Datum: Torsdag 3 juni
Tid: Fika med smörgås från kl. 08.00, kurs 08.30-12.00
Plats: Bomhus Trafikskola, Forskarvägen 27, Gävle
Pris: 800:- exkl. moms.

Anmälan direkt till kursen >>

För mer information
Pär Dahlstedt
073-839 29 89
par@bomhustrafikskola.se
https://bomhustrafikskola.se

Bildtext: Pär Ramberg och Pär Dahlstedt på Bomhus Trafikskola är redo att utbilda varumärkestrafikanter.

Om Bomhus Trafikskola
Bomhus Trafikskola så är vi specialiserade på intensivutbildning av körkort. Vi anpassar utbildningen efter varje elev för att uppnå bästa resultat. Målet är att du ska vara färdig på 2 veckor. Vi har allt bokat och klart när du kommer för att du ska kunna fokusera på att bara ta ditt körkort.
Bor gör du i vårt fräscha boende, som ligger i direkt anslutning till skolan. Vilket gör att du kan gå i tofflorna från sängen till teorisalen och vidare ner till bilen. Så du slipper lägga onödig tid på att ta dig mellan skola och boende.
Har du behov av att göra anpassade prov så får du hjälp av vår lärare som är specialiserad på läs och skrivsvårigheter, hon kan även hjälpa till med att skicka in ansökan om anpassade prov. Tänk dock på att detta kan ta tid att få igenom, så hör av dig i tid.