Vi har äntligen öppnat porten för vår nya butik Zoara Smycken med fina nyheter och en rad spännande smycken. Sortimentet utökas löpande under hela våren och kommer att kompletteras med nya material. Butiken fokuserar på moderna smycken till alla tllfällen och i hållbara material.

Våren har äntligen nått Silvermama med vackra nyheter i guld! Våra namnsmycken är omåttligt populära till både män och kvinnor! Barnsmycken med namn och en söt berlock i form av en nyckelpiga älskas av alla små smyckesbärare. Vi har länge fokuserat på halsband och armband med gravyr och har nu passande till våren utökat med ett fint sortiment i guld. Vårens nyheter är även utökade leveransmetoder till båda butikerna. På grund av rådande pandemi finns det två alternativ med direkt hemleverans i brevlådan och alltid ett fraktfritt alternativ. 

Våren kommer att fortsätta med nyheter i våra butiker. Både Zoara Smycken och Silvermama kommer att få ett växande sortiment där guldets vackra skimmer kommer att ha en ledande plats.