Filosofin är att du som kund ska ges tillgång till elektriker med tid samma vecka oavsett om du är ute efter en snabb elektriker i Göteborg eller akut eljour i Göteborg.  I elbranschen är annars ett vanligt scenario att kunden måste vänta veckovis eller rentav i månader för att få kvalificerad hjälp med installationer som de inte får utföra själv. Något som inte sällan blir ett hinder i vardagen för många hushåll i storstadsregioner som Göteborg. Hos Svenska Eljouren anses detta inte rimligt. Det unika hos Svenska Eljouren är att elinstallationer kan bokas in redan samma vecka. Svenska Eljourens elektriker i Göteborg anpassar sig efter kundens önskemål och bistår vid planerade uppdrag med allt från småfix i hemmet till stora elinstallationer.  

 

Femstjärniga omdömen på Trustpilot
Betyget från Trustpilot är ett kvitto på att de tjänster som Svenska Eljouren erbjuder har landat rätt. I omdömen anses Svenska Eljouren vara allt från ”proffsig kundmottagare på telefon” till ”räddare i nöden”.

Bra recensioner från kunder är givetvis avgörande för alla företag och utmärkta omdömen från kunder på Vi kan stolt konstatera att vi som elföretag lever upp till våra ambitioner om att erbjuda snabb och tillgänglig personlig service. I grund och botten består Svenska Eljouren av elektriker som hyllar konsumentmakt i elbranschen, vilket de fina omdömen som kunder ger bolaget på Trustpilot vittnar om.

 

  

Proffs på tillgänglighet

Svenska Eljourens erbjuder behöriga elektriker i Göteborg som är redo att utföra jobb på kort varsel. Därför finns alltid öppningar i elektrikernas scheman så att kundens önskemål kan bemötas utan dröjsmål. Svenska Eljouren startade som en renodlad eljour där behöriga elektriker i hela Sverige snabbt är plats när läget är akut. Oavsett om du behöver få upp belysning, byta ett jordat eluttag eller montera laddbox till elbilen så får du hjälp inom kort.