Eurotech Mackmyra är ett företag som levererar, servar och bygger högkvalitativa manöverskåp som styr skrittmaskiner (Horsewalker). Med manöverskåpet kan hästtränare bland annat ställa in olika hastigheter, rotationsriktning med växling samt justera in olika träningsprogram på skrittmaskinerna. Exempelvis där hästarna får skritta i 4 minuter sedan ökas farten till den inställda farten för jogging i 3 min. för att sedan stanna och vända rotationsriktning. Samma procedur upprepas sedan i motsats rotationsriktning.

Veterinären Nicolas Dimitri har nyligen köpt en ny Horsewalker till sin fina gård i Enköpingsnäs där han planerar att värma upp och träna hästar i.

– Vi har byggt elskåpen till Horsewalker sedan 1997 och nu var det dags för ett byte av hela skåpet då det tjänat väl i 20 år berättar Ricky Andersson som driver Eurotech Mackmyra.

Bildtext: Ricky Andersson och Nicolas Dimitri poserar glatt med manöverskåpet som styr skrittmaskinen.

Om Eurotech Mackmyra
EuroTech Mackmyra AB är din kompletta samarbetspartner när det gäller konstruktion, utveckling, programmering, byggnation och installation av kraft och automation.

EuroTech Mackmyra AB
Mackmyravägen 19, Valbo

info@eurotecmackmyra.se
Växel: +46-26-66 25 50
http://eurotechmackmyra.se/