Sök på sajtnamnet

Gör en sökning på Google och se vad andra säger om sajten. Källor som https://tippat.se/ har uppdaterad information om bäst rankade betting- och spel сasinos just nu. Men det kan också vara intressant att se om сasinot har figurerat i nyheterna på sistone. En del licensierade сasino har nämligen fått dryga böter för att de inte följer svenska spellagarna.

Det välkända сasinot Ninja Сasino har exempelvis blivit av med sin licens då de bröt mot flera lagar och regler. Eftersom licensen tilldelas ett bolag, inte en individuell sajt, är det viktigt att efterforska vilket bolag som står bakom en sajt som straffats. Det kan vara bevis på att bolaget styr alla sina sajter på samma sätt och därmed får du en längre lista med onlineсasinos att undvika.

Bonusar

Numerar för svenska сasinos bara dela ut en välkomstbonus, detta för att begränsa överdrivet spelande. Det gör att din välkomstbonus vid registrering blir ännu viktigare, du kommer nämligen inte få några fler förutom dem som finns i de individuella spelen samt free spins. Syna bonusarna noga och studera deras villkor. En stor bonus kan komma med villkor som gör det i princip omöjligt att plocka ut pengarna.

Spärrar och budget

Undersök vilka spärrar du kan sätta på ditt konto. Du kan alltid blockera dig från alla svenska spelsajter via https://www.spelpaus.se/ men det ska också finnas begränsningar på själv sajten såsom att begränsa hur mycket du får spela för varje månad eller hur många gånger du får logga in. När du är i spelets hetta är det svårt att hålla sig till sin tänkta budget, en redan förinställd budget och spärr kan vara det som hindrar dig från att spela upp hela lönen!