Yellow Mood Green Beauty Award

The Skin Agent utsedd till Bästa Skyddskräm i Green Beauty Award

2/1 kl. 11:02

Livsstils- och hälsosidan Yellow Mood har utsett The Skin Agent MOVE och SPORT till Bästa Skyddskräm 2017. En del av motiveringen lyder: "Dessa är en given produkt för framför allt vandrare (och cyklister och maratonlöpare)."

  • The Skin Agent produktserie

Yellow Mood är en finskspråkig livsstils- och hälsosida. När det gäller kosmetik och hudvård är deras fokus "naturligt". Det vill säga, gott för hud och natur.

När Yellow Mood och skribenten Mika Saarenpää listar sina favoriter 2017 får The Skin Agent det fina omnämnandet "Bästa Skyddskräm".

Motiveringen lyder: "Naturlig skyddskräm som tillverkas i Sverige och Finland och som skyddar emot skav från kläder. Dessa är en given produkt för framför allt vandrare (och cyklister och maratonlöpare). Jag har länge använt motsvarande syntetiska produkter, men pga silikon och mineraloljor vill man skölja bort dem från huden direkt efter. Dessa vill du ha kvar. – Mika"

- Att bli omnämnd som bästa produkt för att skydda huden mot skav redan under vårt första verksamhetsår, det är en skön boost in i ett nytt verksamhetsår, säger Anna Byström som är en av grundarna till The Skin Agent.

The Skin Agent är en naturlig och ekologisk produktserie som skyddar huden mot skav och friktionsskador. Oavsett om skavet är från skor, kläder eller annan hud, så gör produktserien jobbet.

LÄNKAR
- Yellow Mood's lista: https://hannamarirahkonen.fi/yellowmood/green-beauty-awards-tiimi/
- Läs mer om The Skin Agent: https://theskinagent.com

KONTAKTUPPGIFTER
- Anna Byström, styrelseordförande och grundare
070-310 56 02 anna@theskinagent.com
- Linda Nilsson, verkställande direktör och grundare
070-865 68 65 linda@theskinagent.com

The Skin Agent

The Skin Agent

Medlem sedan 2017-04-28

The Skin Agent – Effektiv utmanare till alla husmorstips mot skav på huden! Irriterande skav mot huden drabbar både män och kvinnor och är något ... Läs mer

Ladda ned

0:- Fri för nedladdning.

Vad vill du läsa?

Publicera

Mer läsning

Senaste nytt

Hjälp

Stäng