Det är första gången som det görs ett liknande stort idrottsevenemang i Umeå. Det beräknas med att runt 100.000 människor kommer att besöka evenemanget under tre dagar och att cirka 100 miljoner tv-tittare kommer att följa detta.
– Yeah, Boppers ser fram emot att sladda in i Umeå och lira på Rally-kalaset, det blir en högoktanig festkväll, säger Matte Lagerwall, en av grundarna och förgrundsgestalterna i The Boppers. Det här känns som en perfekt kickstart för vårt 45:e jubileumsår då det kommer att hända en hel del spännande grejer.

När deltävlingen i Rally-VM avgörs i Umeå 24-27 februari 2022 blir det första gången någonsin ett WRC Rally körs i trakterna. Den 25 februari är det ett särskild Rally Sweden VIP-evenemang i form av en rallydag, där besökarna får följa en specialsträcka live och besöka serviceplatsen för rallyt. På kvällen blir det gala på restaurang Äpplet under ledning av kvällens konferencier Kaj Kunnas intervjuas några riktiga rallylegendarer – både internationella och lokala – och berättar om livet i rallycirkusen. Kvällen avslutas med underhållning av Sveriges rockigaste rockband – The Boppers!

För mer information om evenemanget se
https://www.rallysm.se/
https://worldrally.se/umea-i-full-gang-for-ett-vm-rally/

För mer information om The Boppers
intervjuer och bokning kontakta
Mats Bokström
Act4You marketing AB
Upplandsgatan 73
113 44 Stockholm
mats.bokstrom@act4you.se
073-576 50 66
https://boppers.se