Jag träffar Eva-Lena Ivarsson som våren -20 startade upp affärsnätverket Connect4Leads Business Network och hade förhoppningen att få igång några team i Bohuslän och Västkusten. I Stenungsund blev de som mest 16 medlemmar och kommer nu starta igång med ett helt nytt koncept nästa vecka i Stenungsund på Bistro Beo som ligger fint vid småbåtshamnen vid Stenungsunds Centrum.

- Jag har alltid saknat ett nätverk där man får hjälp att synas mer och det är så dyrt att annonsera oftast och jag glömmer aldrig när jag själv som nystartad lurades att teckna ett avtal med annonsering för 30.000:-. Det gav mig ingenting. Har sedan provat en massa andra annonseringar men det har oftast kostat mer än det smakat. Jag startade under pandemin upp ett digitalt affärsnätverk som heter Connect4Effect och startade även digital tidning och fick då idén att det skulle såklart ingå i nätverket att man fick vara med i artikel. Även att man ska få vara med i någon av de 3 podcast jag med startade ihop med Christer Berggren. De heter ConnectPoint Podcast, Amazing Podcast och Veckans Expert, berättar Eva-Lena.

Hon har många eld i järnet och verkligen en energimiljonär Eva-Lena. Hon har också dragit igång med att ha showroom varje söndagar som medlemmarna får vara med och visa upp sitt företag med de tjänster och produkter de har. Sen har hon lunchpanel planerad att köra igång till hösten, kursportal där medlemmarna får lägga in sina kurser.

- Något som jag tycker är gräddet på moset är att vi också har Mastermind grupper där våra medlemmar får bli servade med en sak de vill ha hjälp med. Detta har vi online varannan vecka och det är något som alla medlemmar från det digital nätverket och de fysiska nätverken kommer ha tillsammans. 

Susanne Lantz heter en kvinna som bor i Norrköpingstrakten. Eva-Lena och hon har jobbat ihop med nätverkande under året och när Eva-Lena frågade Susanne om hon ville starta upp C4Leads Norrköping i franchaiseformat då tvekade inte Susanne en sekund. Nu är hon igång och har fått ihop några företagare som ska träffas på Bistrot vid Golfbanan i Söderköping. 

- Vi kommer ha träffar varannan vecka fysiskt på måndagar kl 17.30-19.00 och varannan vecka digitalt. Vi kommer också erbjuda de som vill att  vara med i Mastermind en gång var 14:e dag, säger Susanne. Vi kommer ha gäster någon gång föreläsare men framförallt träffas för att ge varandra leads och tips till mer affärer och för att nätverka.

Susanne jobbar också med att sälja andra produkter och tjänster och har precis avslutat en tjänst som städledare och utbildare så nu kommer hon lägga fullt focus på att bygga C4Leads Norrköping.

Vill du ta del av något av de nätverk som redan finns så kolla på www.c4leads.se

Vill du vara med i ett digitalt affärsnätverk? www.connect4effect.se

Vill du starta upp ett affärsnätverk med detta koncept? www.c4leads.se

 

Text: Anna Ragnarsson                      Foto: Eva-Lena Ivarsson

www.connectpoint.se