– Vi har sedan flera år fått allt fler husbilar som hälsar på oss på Axmar Brygga, berättar grundaren och ägaren Yngve Persson. Men vill ju även välkomna alla med husvagn. På ställplatserna vid restaurangen har vi begränsat utrymme för husbilar och inte plats för både vagn och personbil. Men med den här lösningen i centrala Axmar bruk så finns det plats för alla som vill hälsa på i natursköna Axmar. Vid Torget uppe vid Ladan intill Engelska parken och Brukscafét har vi gjort i ordning en stor ställparkering för både husvagnar och husbilar.

Där har man promenadavstånd ner till Axmar brygga och direkt närhet till badplatsen Kvarndammen och lekplats för barnen. Det finns ingen el men däremot får man utnyttja alla faciliteter nere vid Axmar Brygga.
– Det här är för att vi ska kunna välkomna alla som vill hälsa på oss på Axmar Brygga och Axmar bruk under sommaren, hälsar Yngve. Vi hoppas att till nästa år kunna ännu bättre lösningar och fler spännande nyheter för alla som kommer och hälsar på oss med både husvagn och husbil.

Ingen förbokning på Torget
Ställparkeringen vid Ladan på Torget för både husvagnar och husbilar behöver inte förbokas utan det är bara drop-in och betalning med Swish 123 612 21 39.
Obs! Glöm inte att ange reg.nr.
Pris endast 99 kr per natt. Ingen el men faciliteter som toaletter och tömning vid Axmar Brygga ingår.
Koden till dusch och WC erhålles mot uppvisande av Swishinbetalning.
Dusch: 20 kr per dusch/person. Poletter handlas i restaurangen.

Ställplatser vid restaurangen
Intill restaurangen finns idag 32 ställplatser med el och 8 utan. Dessa kostar 160 kr utan el och 205 kr/natt med el.
Dessa platser bokas via hemsidan, även vid drop-in, innan man åker in och parkerar på restaurangområdet.
Bokning kan naturligtvis även göras flera dagar innan ankomst.
Skulle det vara fullt på restaurangområdet så finns det som sagt alltid extra platser utan el för drop-in på Torget vid Ladan.

Information om ställplatser för husbilar vid restaurangen >>

Läs mer om Axmar brygga här https://axmarbrygga.se
Besök Axmar bruks nya destinationswebb här https://axmarbruk.se

Bildtext: Axmar Bryggas ägare Yngve Persson hälsar både husbilar och husvagnar välkomna till Axmar bruk tillsammans med husbilsentusiasten Ingela Gustafson.