Dessa tokens skapas på Libonomy’s blockkedja och kommer fungera som betalningsmedel för olika specialkampanjer, produkter och evenemang. Överlägsen hastighet, tillförlitlighet, skalbarhet och användarvänlighet var viktiga beslutsfaktorer för Vip2Fan när de valde lösningsleverantör för sin nya transaktionsintensiva tjänst.

Avtalet beräknas ge möjligheter till intäkter överstigande SEK 100 miljoner när koncepter är fullt utbyggt.

Libonomy har utvecklat ett unikt och revolutionerande sätt att skapa och hantera tokens via ett “one click”-gränssnitt, det industrin kallar “smart contracts”. Detta gör att Vip2Fan kan generera och utfärda en ny fan token på bokstavligen minuter, till en bråkdel av den kostnad, tid och resursåtgång som alla andra blockkedjor kan prestera och kräver.

Libonomy har i samband med tecknandet av partneravtalet även åtagit sig att tillhandahålla utvecklingstjänster åt Vip2Fan för att utveckla V2F Exchange. Denna marknadsplats för fan tokens och andra vanliga kryptovalutor är en unik plattform som ska representera tusentals olika tokens i en större skala än andra motsvarande kryptobörser i världen.

”Jag är mycket stolt över att kunna presentera det viktigaste samarbetet vi har haft hittills. Efter månader av samtal och utarbetande av avtalet, kan jag bekräfta att vi nu äntligen har den imponerande teknologin Libonomy utvecklat, som gör att vi kan lansera försäljningen av fan tokens för alla våra VIP. Vi har i Libonomy den perfekta partnern för att leda vårt företag till framgång”, säger Dimitri Arroba Luyten, Partner och New Business Vip2Fan

”Libonomy har alltid haft i sitt DNA att lösa och förnya sig i de hinder som uppstår i blockkedjetekniken. Våra marknadsinsatser har hittills varit inriktade på företag och organisationer med en hög teknisk profil och det har varit en utmaning att nå allmänheten på ett storskaligt sätt med våra tekniska lösningar. Vi hittade i Vip2Fan en perfekt affärsmodell för en snabbt växande industri och ett logiskt sätt för oss att leverera vår teknik till en enorm marknad. Vi är helt säkra på att vi tillsammans kan revolutionera sektorn och göra en tongivande skillnad ”, säger Fredrik Johansson, grundare av Libonomy.

För mer information vänligen kontakta:

Peter Davin
Styrelseordförande
0701-839 199
peter.davin@rzcapitalholding.com

 

Om Libonomy och Vip2Fan:

Libonomy är en ny, universell hybrid blockkedja byggd genom ett helt nytt koncept med en artificiell intelligens som styr Libonomy´s consensus Aphelion. Libonomy skapar ett decentraliserat nätverk med förenklad användarupplevelse, högre transaktionshastighet, förbättrad säkerhet samtidigt som den gör det möjligt att kommunicera med andra blockkedjor utan en tredjeparts lösning.