Det är ett stort löfte då han i sex säsonger tidigare dragit fulla hus med de föregående dinnershowerna.
– Den här Showen har jag gett namnet STARS just för att den skall vara stjärnfylld och innehålla shownummer av högsta klass. Vår grundtanke i alla lägen är att oavsett vilken ålder vår publik än är i så skall det finnas massor de känner igen i den här showen. En helhetsupplevelse med musik, glädje, allsång och god mat där vi har trevligt tillsammans.

De som sett de föregående dinnershowerna vet vad en helkväll i det här sällskapet innebär och det är ingen överdrift att påstå att det här är tveklöst den mest spektakulära showen någonsin. En jättesatsning med bland annat regionens förmodligen största bildskärm och en bländande ljusuppsättning bjuder besökarna på ett fullständigt audiovisuellt fyrverkeri.
Artisterna har var och en utvecklats ytterligare och gör briljanta prestationer både vad det gäller sånginsatser och konsten att leverera skratt och glädje. Det bjuds på massor av ögonfröjd och örongodis när Henke och kollegorna Hanna Jämtsäter och Maria Doverud verkligen ger järnet och bjuder på sig själva. Det blir en musikalisk resa mellan allt från svenska hits, 70-tals pop, dansbandspiruetter till gnistrande 80-talsrock och vackra ballader I sedvanlig kombination med mycket humor och skön självironi.
Dessutom kryddat med digitala gäster och filmeffekter på jätteskärmarna som för tankarna till Las Vegas. Sammanfattningsvis är igenkänningsfaktorn stor då det inte bara bjuds på något för var och en utan det serveras, förutom mat mellan numren, ett pärlband av klassiker som de flesta kan och vill sjunga med i.

Den nya showen innehåller 10 stycken nyproducerade shownummer och publiken klappade takten, skrattade, dansade och kvällen avslutades med stående ovationer. Henrik och hans skönsjungande kollegor höll än en gång vad som utlovats och överträffade nog de flestas förväntningar - en verkligt stjärnfylld kväll som verkligen gav mersmak!