Städarna Sverige AB har genom dotterbolag förvärvat samtliga aktier i Baz Hemservice AB av Baz Sweden AB som i sin tur ägs av Robert Eriksson.

”Baz Hemservice är ett fint företag med väldigt många bra och ambitiösa medarbetare och som har potential att utvecklas vidare genom att bli en del av Städarna. Som en del av Städarna kommer Baz Hemservice att få ännu bättre förutsättningar att fortsätta utvecklas i en miljö där allt fokus ligger på kundernas behov av städ och hemservice. Att det finns många medarbetare på flera orter och där ledningens fokus ligger fast i fortsatt expansion med kvalitet förbättrar möjligheterna för både kunder och medarbetare ” säger Robert Eriksson, Baz Sweden AB.

Baz Hemservice AB grundades 2007 och är ett kvalitetsbolag inom hemservice. Bolaget omsätter idag ca 8 mkr och hjälper varje månad över 300 privatpersoner och företag med deras löpande städning. I dagsläget sysselsätter bolaget ca 25 medarbetare.

I dagsläget har Städarna-koncernen en affärsvolym på drygt 180 Mkr per år och sysselsätter över 500 medarbetare. Målet är att inom fyra år bli Sveriges största hemserviceföretag.

– “Vi är otroligt stolta över möjligheten att få förvärva Baz och beslutet är mycket väl avvägt efter flera år av dialog. Vi har stor erfarenhet av förvärv och kommer lägga 100% fokus på att ta hand om våra nya medarbetare och kunder. Vi är mycket glada över att få driva vidare bolaget tillsammans med den nuvarande företagsledningen Stina och Anna., Vi kan därmed säkerställa att verksamheten fortsätter på som vanligt och om det blir någon förändring så handlar det endast om förbättringar”. säger Tjoffe Sjögren Koncernchef för Städarna.

Om Städarna
Städarna Sverige AB grundades 2009 i Norrköping och är idag Sveriges 3:e största hemservicebolag med över 500 medarbetare. Städarna är verksamma i 23 orter i mellansverige och har en målsättning om att bli rikstäckande. Verksamheten är en koncern med lokala dotterbolag som delägs tillsammans med en lokal VD från varje ort.

För mer information

Mathias Bardland
VD/Delägare, Städarna KS56 AB
mathias@stadarna.se
‭070-590 90 55‬

Robert Eriksson
VD, Baz Sweden AB
robert.eriksson@baz.se
076-188 91 40

Tjoffe Sjögren
Koncernchef – Städarna
tjoffe@stadarna.se
070-965 33 86

Länkar:
Städarna i Strängnäs AB
Pressmeddelande