På plats var också personal från Gefle IF Fotboll, David Norell-Hussein, Klubbdirektör, Malin Markström, Marknadskoordinator och Sebastian Zettergren, säljare.
David hälsade alla välkomna och Malin förklarade reglerna. Representanter från två företag möttes och de fick fem minuter på sig för att presentera sig för varandra. Sen bytte man ”partner” och det blev 19 möten eftersom det var 19 deltagande företag.
Så vad tyckte deltagarna om speeddejting?
Rolf Scherdin, Swedbank: - Känns bra med bra möten. Det är viktigt för företagarna att ha en bra bankkontakt som man kan lita på och här möts vi öga mot öga.
Daniel Theorin, Mittmedia (och fd mittback i GIF): - Mycket bra initiativ eftersom man normalt bara hinner prata med några stycken på vanliga sponsorträffar.
Petra Ederborg, Baringo Reklambyrå: - Det här var jättespännande med tillfälle att både ge och få information.
Jessica Åhs och Jonas Dahlström, Kontorscenter: - Bra upplägg men man måste förbereda sig och ta med broschyrer och visitkort. Vi gillar upplägget och de skulle behöva göra flera sådana här möten. Det blir ju framförallt tillfälle att träffa fler än på traditionella sponsorträffar.
Anna Höglund, konferensansvarig, Clarion Hotell Winn: - Ett jättebra tillfälle för oss att visa upp Gävles största konferenshotell. Vi har totalt 14 stycken konferensrum med total yta över 860 kvm. Vi är också stolta över att ha utsetts till ”Gävles grönaste företag”!
Fredrik Larsson, Er Revision: - Jag är positivt överraskad att det var så bra och definitivt mer avslappnad stämning än jag förväntat mig. Riktigt bra!
Fred Hussein, Clockwork bemanning: - Jättebra sätt att träffas, både smart och trevligt!
Olov Mattsson, Advokatfirman Abersten: - Tycker att det här var väldigt bra, trots att man känner igen folk sen tidigare så har man inte alltid koll på vad alla sysslar med. Alla har ju någon gång behov av advokat och då är det ett bra tillfälle att informera om vad vi kan erbjuda. Vi har också behov av tjänster från andra företag så det var intressant att höra om det. Det får gärna bli fler tillfällen!
Magnus Susi, Bar King: - Bra möte med många nya kontakter, riktigt bra!
Göran Svensson, Växt & Miljödesign: - Bra format, man ”tvingas” att presentera sig själv, vilket man ofta missar vid andra typer av sponsorträffar. Det är ett effektivt sätt att kunna träffa många nya kunder. Det är också roligt att se att Gefle IF Fotboll blir allt proffsigare när det gäller den här delen av verlsamheten.
Mikael Johansson, LA-travel: - Vi har fått många beställningar från Gävlebor på fotbollsresor till fotbolls-VM sedan vi etablerade oss här. Ett bra och väldigt avspänt möte, som gett bra kontakter. Jag är glad att Malin Markström övertalade oss att bli partners hos GIF. Man får ju kontakter med intressanta personer och företag som kanske inte skulle träffa annars.
Patrick Berg, Dialekt: - Jättebra och suveränt koncept, fler tack!
Lillie Persson, Allkontor: - Det här kändes jättebra med möjligheter att få veta mer om var och en. Jag har också bokat flera möten idag. Roligt att träffa nya människor och få nya kontakter.
Mötet var välorganiserat och drog över 10 minuter av den planerade sluttiden kl 10. Bra gjort med tanke på att det handlade om över 170 genomförda möten på mindre än 2 timmar.
– Vi har fått så bra respons så vi planerar att göra en speeddejting i höst också, sa David Norell-Hussein. Och fortsättningsvis kan det bli speedejting vår och höst.
De företag som inte redan är partners i Gefle IF Fotboll - det är hög tid att agera och ta kontakt med dem för att kunna vara med vid nästa speedejting!

Text och foto: Torbjörn Edlund