Sofia kommer bland annat arbeta med att framställa original samt PR arbete. Tidigare har Sofia studerat grafisk design på Commercial Art Training College i Australien där hon kombinerade studier med resande under ett års tid. Förutom hennes utbildning i grafisk design så har hon även flerårig erfarenhet från säljbranschen där hon fått mycket kunskap och blivit duktig på kundbemötande.

Sofia är 21 år gammal, född och uppväxt i Gävle med ett brinnande intresse för design, färg och form. På fritiden gillar hon att resa, träffa nya människor och uppleva nya kulturer. När inte resandet tar upp hennes tid umgås hon gärna med familj och vänner.

Sofias förväntningar på Precis är att få lära sig och utvecklas så mycket som möjligt för att kunna förbättra sina prestationer och fortsätta jobba vidare med det hon gillar allra mest.

----------

Om Precis: Uppdraget är att vara våra kunders externa marknadsavdelning.

Genom kvalitetssäkrad marknadskommunikation kan ni göra fler och bättre affärer och därigenom öka värdet på er verksamhet.

Vi har verktyg och metoder för strategisk och effektiv kommunikation inom reklam, webb, PR och media. Utveckla er verksamhet genom rådgivning, utbildning, produktion och service i samarbete med oss på Precis.

Tillsammans skräddarsyr vi er kommunikationsplan - snyggt blir det på köpet!

För mer information se: http://www.precisreklam.se